Κανείς δεν χάνεται – Ο Γ.Ψαριανός διορίστηκε στο γραφείο του Π.Πικραμένου

13/12/20 | 3 | 0 | 240 εμφανίσεις

Κανείς δεν χάνεται από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράδειγμα… ο διορισμός το Γρηγόρη Ψαριανού στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου.

Παλαιότερα, όμως, ο φανατικός “αντικρατιστής”, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, έκανε ερωτήσεις στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «τις στρατιές των μετακλητών του Μαξίμου».

Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου 2016, ζητούσε από τον Αλέκο Φλαμπουράρη στοιχεία για τον αριθμό των μετακλητών.

Ο υμνητής της τρομοκρατίας στο κόμμα του Παύλου Μπακογιάννη

Φυσικά ο διορισμός του ήταν μία εξέλιξη που όλοι περίμεναν. Το μεγάλο βήμα είχε ήδη γίνει από την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε υποψήφιο με την Νέα Δημοκρατία τον Γρηγόρη Ψαριανό. Δηλαδή το κόμμα του Παύλου Μπακογιάννη, έβαλε στα ψηφοδέλτια του το Γρηγόρη Ψαριανό που δήλωνε σε συνέντευξή του:

«…μακάρι να αυξηθεί η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων αυτού του τύπου, δηλαδή των επαναστατικών κινημάτων για να το κάνουμε πενηνταράκια! …Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η 17 Ν είχαν την αποδοχή του κόσμου όταν εκτελούσαν βασανιστές και αποδεδειγμένα καθίκια»!

Αποδεδειγμένα καθίκια λοιπόν εκτελούσε η 17 Νοέμβρη.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/943964_kaneis-den-hanetai-o-gpsarianos-dioristike-sto-grafeio-toy

Category: Ειδησεις

( 3 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Γιαυτό και δεν έχει μέλλον η Αριστερά ,αφού οι ”ένθερμοι” οπαδοί της κατά το παρελθόν ”ανανίπτουν και την κάνουν” και εντάσσονται στα φιλοευρωπαικά κόμματα και αυτό είναι καλό για την Πατρίδα ,’ύστερα από τα 40 χρόνια της Αριστεράς των ”κινημάτων” και της αντιευρωπαικής στάσης τους.
  Ορθό ,ή, λάθος δεν αρνούμεθα ως πολίτες στον κ.Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως το δικαίωμα να μπορεί προσλάβει ένα έμπειρο και μη συγγενή συνεργάτη για το γραφείο του ,με μικρές μάλλον αποδοχές.

 2. 2
  Επισκέπτης says:

  Στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν κόμματα με ιδεολογία. Και η ΝΔ είναι ένας σκουπιδοτενεκές, που μαζεύει όποιον νομίζει ότι θα τής φέρει ψήφους. Τα κόμματα, αυτές οι ελεεινές συμμορίες, που κατέστρεψαν την χώρα, είναι σαν ποδοσφαιρικές ομάδες, που κάνουν μεταγραφές. Άλλωστε, στην Ελλάδα η πολιτική είναι επάγγελμα και μάλιστα λίαν προσοδοφόρο και όχι λειτούργημα.

 3. 3
Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  17/1/21 | (2 σχόλια)
  Του Παντελή Σαββίδη Επειδή η εξουσία απομονώνει από το λαό, το ερώτημα αν θέλει να αυτοκτονήσει ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι ανεδαφικό. Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η ομάδα των Συμβούλων του με ορισμένες από τις επιλογές τους δίνουν την εντύπωση ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας