Κακαβιά: Γύρισαν πίσω κι άλλο πούλμαν με Αλβανούς εποχικούς εργαζόμενους λόγω κορωνοϊού

22/11/20 | 0 | 0 | 291 εμφανίσεις

Λεωφορείο με 20 Αλβανούς εποχικούς εργάτες επέστρεψαν από τα ελληνικά σύνορα της διάβασης της Κακαβιάς, καθώς ανάμεσά τους εντοπίστηκε άτομο που ήταν θετικό στο Covid-19, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Ο Αλβανός πολίτης, παρόλο που είχε κάνει τεστ σε εργαστήριο στην Κορυτσά και είχε βγει αρνητικό, όταν έφθασε στα ελληνικά σύνορα, όπου  έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού, στο τεστ που του έγινε βγήκε θετικός.

Οι 20 εποχικοί εργαζόμενοι είχαν υπογράψει συμβάσεις εργασίας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά επέστρεψαν.

Την προηγούμενη ημέρα ένα λεωφορείο με 40 επιχικούς εργαζόμενους επέστρεψε όταν εντοπίστηκε μεταξύ αυτών, άτομα που ήταν θετικά στον κορωνοϊό, παρόλο που είχαν κάνει το ανάλογο τεστ στα Τίρανα και είχαν βγει αρνητικά.

Το τεστ με το οποίο οι πολίτες που σκοπεύουν να περάσουν τα σύνορα, δεν πρέπει να είναι παλαιότερο των 72 ωρών, όπως επισημαίνεται.

Shqiptarja

http://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/6/21 | (0 σχόλια)
    Άννα Κωνσταντινίδου* Εύλογη έκπληξη για πολλούς, ο Μασρουρ Μπαρζανί στην Ελλάδα.... Όμως, αυτό εμμέσως πλην σαφώς αποδεικνύει ότι η Τουρκία είναι σε πολύ δύσκολη θέση στην περιφέρειά της, καθώς αρχίζει και χάνει ή πιο σωστά οι δορυφόροι της ψάχνουν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο