Ιωάννης Σιεκέρσαββας: Θα έλθει η ώρα…

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ιωάννης Σιεκέρσαββας

ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΤΑΡ

ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πριν, κατά και μετά τις 15.11.2021, οι Τούρκοι έκαμαν σειρά από προκλητικά εμπρηστικές δηλώσεις, πανηγυρίζοντας για την Τουρκική αποσχιστική ανακήρυξη των κατεχομένων εδαφών μας σε παράνομο Κράτος. Στεκόμαστε ιδιαίτερα σε δηλώσεις  του  εγκάθετου της  Άγκυρας στα κατεχόμενα, Τατάρ, ο οποίος κόμπαζε ότι οι Τούρκοι της Κύπρου ζουν σήμερα σε ειρήνη και ελευθερία στο δικό τους Κράτος. Δεν ακούσαμε κανένα από τους διαχειριστές του Κυπριακού να απαντούν στις Τουρκικές προκλήσεις. Σε τέτοιες όμως  εμπρηστικές δηλώσεις εμείς οι πρόσφυγες και εκτοπισθέντες από τα κατεχόμενα εδάφη μας, νόμιμοι κάτοικοι των κατεχομένων περιοχών(85% του πληθυσμού) και νόμιμοι ιδιοκτήτες του 85% των κατεχομένων περιουσιών, απαντούμε ξεκάθαρα:

  • Σήμερα ζείτε σε κλεμμένη γη, σε κλεμμένες περιουσίες, τη δική μας γη και τις δικές μας περιουσίες. Είστε κλέφτες και  σφετεριστές του χειρίστου είδους κρυμμένοι πίσω από τα όπλα του αιμοσταγούς Τούρκου κατακτητή.
  • Πάνω σε κλεμμένη γη δεν μπορεί να λειτουργεί Κράτος
  • Το άδικο δεν ευλογείται και η ώρα της αποκατάστασης του Δικαίου είναι ιστορικά επιβεβαιωμένο ότι θα έλθει.
  • Δεν υπάρχει καμιά «πραγματικότητα» στα κατεχόμενα Κυπριακά εδάφη. Υπάρχει Τούρκικη κατοχή, υπάρχει παράνομος εποικισμός
  • Ο κάθε Τουρκοκύπριος νόμιμος πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας δικαιούται όσα Δικαιώματα έχει ο κάθε Έλληνας, Αρμένιος, Λατίνος και Μαρωνίτης νόμιμος Κύπριος πολίτης. Τίποτε περισσότερο.
  • Θέλουμε να γνωρίζει τόσο ο Τατάρ, όσο και οι άλλοι Τουρκοκύπριοι, ότι οι πρόσφυγες και εκτοπισμένοι από τα κατεχόμενα σήμερα μέρη της Κύπρου μας ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και δεν έχουν κουρασθεί από το πέρασμα του χρόνου που μας επιβάλλει η Τουρκική στρατιωτική παρουσία στο νησί και η φιλοτουρκική στάση των Δυτικών συνοδοιπόρων της Τουρκίας, χωρών. ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ. Ο νους , η ψυχή και η καρδιά, τόσο εμάς της πρώτης γενιάς καθώς και των παιδιών και των εγγονιών μας θα είναι πάντοτε στραμμένα στα κατεχόμενα εδάφη μας.
  • Καλούμε τους Τουρκοκύπριους να μην επαναπαύονται στην προστασία των Τουρκικών στρατευμάτων διότι, το  άδικο δεν ευλογείται και θα έλθει η ώρα της αποκατάστασης του Δικαίου.

ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ Ο ΔΙΩΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Ο Ιωάννης Σιεκέρσαββας είναι Πρόεδρος του Σωματείου “Αδούλωτη Κερύνεια”

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΙ ”στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα” ΚΑΙ ”τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς” – αγαπητέ αδελφέ κ.Σιεκερσάββα -που παραπονέθηκες γιατί δεν του απάντησαν στον κ.Τατάρ οι διαχειριστές του Κυπριακού -σιώπησαν όμως οι σύνοικοί σας Τουρκοκύπριοι και αυτό είναι το παν για την Ομοσπονδιακή Κύπρο -εμείς όμως θέλουμε να είστε έτοιμοι οι Κερυνειώτες -που εγκαταλείψατε τα σπίτιασας το 1974 χωρίς να τα παγιδεύσετε με εκρηκτικές βόμβες ,να είστε έτοιμοι -ιδίως η νεολαία-σας – και για άλλες θυσίες και όχι για καλοπέραση ,όπως και εμείς στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα