Θετικός ο απολογισμός της “ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ 21”

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μετά από δύο απογεύματα (8 και 9.1.2022)  γεμάτα από χαιρετισμούς, ανακοινώσεις, εισηγήσεις, προτάσεις, διαπιστώσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, το διαδικτυακό συνέδριο Απολογισμού   της ΤΙΜΗΣΤΟ 21 (Ιούνιος 2020-2021),   κατέληξε σε συνοπτικά συμπεράσματα.

 Υπενθυμίζεται  ότι η ΤΙΜΗΣΤΟ 21 έχει  αφιερώσει το μεγαλύτερο τμήμα των δραστηριοτήτων της, σε εκδηλώσεις και προβληματισμούς,  που καυτηριάζουν τον εθνομηδενισμό και την  εθνική υποτέλεια, συμπεριφορές που θεωρεί υπεύθυνες για τα πολυάριθμα αδιέξοδά μας.

Οι δραστηριότητες  της ΤΙΜΗΣΤΟ 21 καταλαμβάνουν 258 σελίδες και συνοψίζονται ως εξής:

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

============

-39 συνεντεύξεις (σε φιλικά, πατριωτικά και μη συστημικά ΜΜΕ)

– Έκδοση ενός μικρού βιβλίου η πώληση του οποίου κάλυψε τμήμα των εξόδων λειτουργίας της ΤΙΜΗΣΤΟ 21

-4 Διαδικτυακά συνέδρια

-4+Συμμετοχές σε συνέδρια άλλων πατριωτικών κινήσεων

-Παγκόσμια διαδικτυακή εκδήλωση εορτασμού της 25ης Μαρτίου

-31 Ραδιοφωνικές εκπομπές

-Προκήρυξη διαγωνισμού μελέτης με χρηματικό έπαθλο

-21+ δημοσιεύματα ΜΜΕ για τις δράσεις της ΤΙΜΗΣΤΟ 21, τις απόψεις και τις προτάσεις της

-51+άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ

-Αναβίωση πρωτοβουλίας  της απαίτησης διεκδίκησης  των γερμανικών χρεών(η οποία συνεχίζεται)

-1 συμμετοχή σε δημόσια ανοικτή εκδήλωση (παρά την πανδημία)

-2 ομάδες Facebook, ΤΙΜΗΣΤΟ 21, που κατέβηκε από το ΦΒ, και ΤΙΜΗΣΤΟ 1821 (που λειτουργεί)

-1σελίδα Facebook, ΤΙΜΗΣΤΟ 21/Ανακοινώσεις (που λειτουργεί)

-2+συνεργασίες  με άλλους πατριωτικούς φορείς

 (για όσους ενδιαφέρονται, οι λεπτομέρειες των πεπραγμένων της ΤΙΜΗΣΤΟ 21  θα κυκλοφορήσουν προσεχώς σε βίντεο μέσω του ΦΒ).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

===============

  1. «Παρότι η  ΤΙΜΗΣΤΟ 21, ουδεμία στήριξη είχε από την Πολιτεία, τα συστημικά ΜΜΕ την αντιμετώπισαν με εκκωφαντική απουσία τους,  οι οικονομικοί πόροι της ήταν ελάχιστοι και το ΦΒ εξαφάνισε χωρίς δικαιολογία την ομάδα της με 70.000 υποστηρικτές,  ωστόσο το έργο της  αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη, ότι όπου  υπάρχει Ελλάδα, τα επιτεύγματα είναι σημαντικά».
  2. «Η έρευνα που διενήργησε η  στατιστικός ομ. καθηγήτρια του ΠΑΜΑΚ Ζωή Γεωργαντά, απέδειξε ότι το 80% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι γνώριζαν την ύπαρξη της ΤΙΜΗΣΤΟ 21 και ότι είχαν θετική γνώμη για αυτήν. Η πληροφορία αυτή εμπέδωσε την απόφαση της ΤΙΜΗΣΤΟ 21 να εξακολουθήσει τις δραστηριότητές της και μετά το τέλος της επετείου των 200 ετών».
  3. «Το αξιόλογο, από πολλές πλευρές, ανθρώπινο δυναμικό, που κοσμεί την ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, της εξασφαλίζει την επιτυχία των εκάστοτε στόχων της, καθώς και  τη δυνατότητα να λειτουργεί ως δεξαμενή σκέψης”.
  4. «Μετά την γενικώς αναγνωρισμένη αποτυχία της κυβερνητικής Επιτροπής, για τον εορτασμό της Παλιγγενεσίας, Ελλάδα 21, χαιρετίστηκε ως  ιδιαιτέρως θετικό το γεγονός της  ύπαρξης της ΤΙΜΗΣΤΟ 21, καθώς  αναπλήρωσε,  στο μέτρο των δυνατοτήτων της,  την απουσία  πατριωτικού εορτασμού, όπως αυτός  άξιζε στους ήρωες του 1821».
  5. «Η αναγνώριση της μέχρι σήμερα επιτυχίας της ΤΙΜΗΣΤΟ 21, καθώς και οι σχετικές προτροπές υποστηρικτών της, θεμελιώνουν την απόφασή της να συνεχίσει με τις ίδιες βάσεις, επάνω στις οποίες στηρίχθηκε   μέχρι σήμερα».  
  6. «Η ενδεχόμενη προσθήκη,  και νέου τύπου δραστηριοτήτων, στην ΤΙΜΗΣΤΟ 21, θα συζητηθεί αμέσως μόλις  συγκεντρωθούν και αξιολογηθούν οι σχετικές προτάσεις.   Οπωσδήποτε, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό η προοπτική συνεργασίας της ΤΙΜΗΣΤΟ 21 με το ελληνοκαναδέζικο κογκρέσο, καθώς αυτό  εκπροσωπεί σημαντικό τμήμα της ομογένειας».
  7. «Θα καταβληθεί ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε οι δραστηριότητες της ΤΙΜΗΣΤΟ 21 να ενσωματώσουν, σε όσο γίνεται μεγαλύτερο βαθμό, τις καταιγιστικές εξελίξεις της νέας διεθνούς γεωπολιτικής και οικονομικής τάξης, και μέσα από αυτές να επισημανθούν οι  τυχόν ευκαιρίες που διανοίγονται για την Ελλάδα». 
  8. «Η ΤΙΜΗΣΤΟ 21 θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται εναντίον κάθε μορφής εθνομηδενισμού, να παραμένει αποφασιστικά  εκτός πολιτικών κομμάτων, να συμβάλλει με τις δυνάμεις της στην εμπέδωση της εθνικής συνείδησης, να καταδικάζει τις διακρίσεις σε αριστερούς και δεξιούς πολίτες και να αγωνίζεται για  την ενότητα όλων των Ελλήνων, ως προϋπόθεση επιβίωσης του Έθνους».
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια σε όλους εσάς, που αντισταθήκατε και αντιστέκεστε στον αγγελοπούλειο ευτελισμό τής Ιεράς Επετείου. Καλή συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31,300ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα