Θεσσαλονίκη: Έντονες αποδοκιμασίες κατά την υποδοχή σε Κ.Καραμανλή και Λ.Μενδώνη 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η ανάρτηση του Χ.Γιαννούλη

Υποδοχή με αποδοκιμασίες πραγματοποίησαν πολίτες στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και στον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στον υπό κατασκευή σταθμό Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας της Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης, Φωκίωνας Δεληγιάννης ανέφερε ότι «βρισκόμαστε εδώ για να δείξουμε και με τη φυσική μας παρουσία την αποφασιστικότητα μας για να διαφυλάξουμε τα αρχαία, να διαδηλώσουμε με κόσμιο τρόπο και να μεταφέρουμε το μήνυμα στους υπουργούς ότι η απόφαση του ΣτΕ νομιμοποιεί και τη λύση της παραμονής των αρχαιοτήτων και δεν απαξιώνει ούτε απορρίπτει τα επιχειρήματα μας».

Πλην των Κώστα Καραμανλή και Λίνας Μενδώνη, στον σταθμό Βενιζέλου βρέθηκαν οι Νίκος Ταχιάος (πρόεδρος της Αττικό Μετρό) και Νίκος Κουρέτας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Γιαννούλης: «Επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος Καραμανλής και Μενδώνη»

«Αποφασισμένοι να βάλουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή τους σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα σε βάρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, εμφανίστηκαν ο Κώστας Καραμανλής και η Λίνα Μενδώνη, που βρέθηκαν στο σταθμό Βενιζέλου του Μετρό», ανέφερε σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«Η εμμονή στην απόσπαση των αρχαίων, κόντρα στη βούληση φορέων του πολιτισμού, ειδικών επιστημόνων από όλο τον κόσμο και των πολιτών, είναι άλλο ένα δείγμα της αδιαλλαξίας αυτής της κυβέρνησης. Μία κυβέρνηση που μέσα σε δύο χρόνια με τις παλινωδίες και την αδράνεια της το μήνυμα «Και Μετρό και Αρχαία» το έκανε «Ούτε Μετρό, ούτε Αρχαία». Τόλμησε μάλιστα σήμερα ο κύριος Καραμανλής, χωρίς ίχνος ντροπής να δεσμευτεί «κοιτάζοντας στα μάτια τους πολίτες, πως η πόλη θα έχει Μετρό σε…μερικά χρόνια!”», σημείωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, καταλήγοντας με την εξής διαπίστωση:

«Απέναντι τους θα βρίσκουν πλέον την κοινωνία, τους ενεργούς πολίτες, όλους εμάς που είμαστε αποφασισμένοι, ο κάθε ένας και η κάθε μία, από το δικό του μετερίζι, να αντισταθούμε στα καταστροφικά σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1000597_thessaloniki-entones-apodokimasies-kata-tin-ypodohi-se

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα