Η Anne Hathaway με γυμνό φόρεμα στο κόκκινο χαλί του Βερολίνου, ενώ ακτιβιστές δίπλα της έκαναν διαμαρτυρία!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Αnne Hathaway στο κόκκινο χαλί του Βερολίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
17/02/2023  10:15
Νέα διαδήλωση για τα ορυκτά καύσιμα πραγματοποίησαν ακτιβιστές στη Γερμανία στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Βερολίνου την ώρα που περπατούσε σε αυτό η εντυπωσιακή Anne Hathaway, λαμπερή εντυπωσιακή, σέξι και… απτόητη από τα όσα συνέβαιναν πίσω της.

Η 40χρονη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί ως Patricia Lauddem στη ρομαντική κωμωδία She Came To Me, ήταν εντυπωσιακή στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Berlinale Palast.

Η Hathaway εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό διάφανο φόρεμα Valentino, γυμνό μεν, διαφορετικό ωστόσο, εντυπωσιάζοντας άπαντες.

Εκεί φυσικά και η μούσα της Chanel, Kristen Stewart η οποία φορούσε με ροκ τρόπο ένα εντυπωσιακό φόρεμα του γαλλικού οίκου μόδας.

Εντωμεταξύ, πίσω τους, στο κόκκινο χαλί διαδηλωτές για το περιβάλλον από το Last Generation κάθονταν κάτω φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν «σταματήστε την τρέλα των ορυκτών καυσίμων».

Η ταινία She Came To Me «ακολουθεί έναν συνθέτη που υποφέρει από συγγραφικό μπλοκάρισμα και ανακαλύπτει ξανά το πάθος του μετά από ένα περιπετειώδες one-night stand».

Πρωταγωνιστεί η Anne ως Patricia Lauddem, ενώ ο Peter Dinklage υποδύεται τον Steven Lauddem και η Marisa Tomei είναι η Katrina.

H Anne Hathaway στο κόκκινο χαλί του Βερολίνο

 

H Kristen Stewart στο κόκκινο χαλί του Βερολίνο

iefimerida.gr

 

 

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα