Η φρεγάτα ΥΔΡΑ σε κίνδυνο! Μέλη του πληρώματος της επιβεβαιώνουν πλήρως όσα είχαν αποκαλυφθεί για την αποστολή

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το militaire.gr και η δημοσιογραφική ομάδα των data journalists είχαν αποκαλύψει τις ελλείψεις με τις οποίες η φρεγάτα ΥΔΡΑ κλήθηκε να κάνει επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα. Το militaire.gr έθεσε πριν μερικές ημέρες ερώτημα για το πόσο κοντά από τη φρεγάτα  πέρασε και εξερράγη πύραυλος των Χούθι. Δεν δόθηκε καμία απολύτως απάντηση από το ΓΕΝ , πρακτική που ακολουθούν και στο ΥΠΕΘΑ.

Σήμερα η ιστοσελίδα ieidiseis.gr  επικαλείται μαρτυρίες μελών του πληρώματος οι οποίες επιβεβαιώνουν απολύτως τις αποκαλύψεις που είχαν γίνει.

Θα προσθέσουμε ακόμη ότι το κλίμα κατά τη διάρκεια της αποστολής δεν ήταν καθόλου καλό λόγω της ανασφάλειας που υπήρχε στο πλήρωμα ,αφού όπως καταγγέλουν η φρεγάτα ήταν ουσιαστικά ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ!!!

Απόδειξη όλων αυτών ήταν το γεγονός ότι το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΝ έσπευσαν να βρουν άλλο σύστημα προστασίας από drones για τη φρεγάτα που αντικατέστησε την ΥΔΡΑ, την φρεγάτα ΨΑΡΑ.

Το ερώτημα εύλογο: είναι δυνατόν μετά από όσα έγιναν στην Λιβύη, με 5 νεκρούς , να λειτυργούν τόσ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ στο ΥΠΕΘΑ;

https://www.militaire.gr/i-fregata-ydra-se-kindyno-meli-toy-pliromatos-tis-epivevaionoyn-pliros-osa-eichan-apokalyfthei-gia-tin-apostoli/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα