Η υφυπουργός και η… Porsche

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση η φωτογραφία της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χριστίνας Αλεξοπούλου με την Porsche. Να κυκλοφορεί δηλαδή στη Μυτιλήνη με μία πολυτελέστατη Porsche, συνοδευόμενη, όπως ειπώθηκε, από συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας. Και θυμήθηκα τον Καραμανλή που έλεγε στους υπουργούς του «σεμνά και ταπεινά», άσχετα εάν δεν το κράτησαν ή τον Αλέξη Τσίπρα που έδωσε έντολή στους υπουργούς του να αποποιηθούν τα υπουργικά αυτοκίνητα (άσχετα εάν δεν τον άκουσαν).

Τι είχε συμβεί; Ζήτησα, λοιπόν από την υφυπουργό να μου δώσει μια εξήγηση τι ακριβώς έγινε. Ήταν, στο τηλέφωνο, κάπως ενοχλημένη σίγουρη ότι κάποιος της έστησε αυτή την «παγίδα». Γιατί λέει πρόσεξε έναν πολίτη στημένο να την φωτογραφίζει. Είπε μάλιστα ότι δεν έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο, αλλά μόλις λίγα μέτρα (150 μέτρα για τη ακρίβεια, όπως είπε) όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη. Είχε καθυστερήσει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ένας από το ΚΤΕΛ προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει με την… Porsche. Και την έβγαλαν φωτογραφία.

Ισως να ενόχλησε μερικούς γιατί έλυσε αρκετά προβλήματα που ταλάνιζαν το νησί. Ούτε καν γνώριζε, όπως έλεγε, τι είδους αυτοκίνητο ήταν αυτό που μπήκε και πόσο στοιχίζει, απλώς της το πρόσφεραν από το ΚΤΕΛ Μυτιλήνης, σε ένα νησί που όπως μου είπε, πρώτη φορά πήγαινε.

https://www.tovima.gr/2024/06/06/stiles/vimatodotis/giati-i-ellada-epidiokei-yperoplia-enanti-tis-tourkias/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γίνονται τέτοιες αβλεψίες προεκλογικά στην Λέσβο , νησί που θέλουν να μη ξαναβαφεί μπλε οι πολύχρωμοι αριστεροί ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα