Η Σαουδική Αραβία έφερε σε πέρας την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Δέκα αιχμάλωτοι της Ουκρανίας έφτασαν στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, την Τετάρτη, μετά την επιτυχία της ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, με τη μεσολάβηση του Σαουδάραβα πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν μπιν Αμπντούλ Αζίζ, σημειώνει σαουδαραβικό δημοσίευμα.

Οι κρατούμενοι παραλήφθηκαν από τη Ρωσία και μεταφέρθηκαν στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας για να διευθετήσει την επιστροφή στις χώρες καταγωγής τους, σύμφωνα με το σαουδαραβικό κανάλι “Al ekhbariya”.

Μεταξύ των απελευθερωμένων κρατουμένων, όπως σημειώνεται, ήταν ο Μαροκινός Ιμπραήμ Σααντούν, ο οποίος καταδικάστηκε σε θάνατο στο Ντόνετσκ επειδή πολέμησε ως μισθοφόρος με δυνάμεις που συνδέονται με την Ουκρανία, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

AlEkhbariya News

@EKHNews_EN

#Ukraine‘s president

@ZelenskyyUa

thanked #SaudiArabia ‘s Crown Prince Mohammed bin Salman for facilitating the release of foreign prisoners, involvement in mediation and the leading role of Saudi Arabia in the region #RussiaUkraineWar #EKHNews_EN

Μετάφραση Tweet

6:43 μ.μ. · 22 Σεπ 2022Twitter for iPhone

Την Τετάρτη, το Σαουδαραβικό Βασίλειο ανακοίνωσε την επιτυχία της διαμεσολάβησης για την απελευθέρωση 10 κρατουμένων από πέντε χώρες.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας επιβεβαίωσε, σε ανακοίνωσή του, ότι οι 10 κρατούμενοι είναι «πολίτες του Βασιλείου του Μαρόκου, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ), του Ηνωμένου Βασιλείου (Η.Β.), του Βασιλείου της Σουηδίας και της Δημοκρατίας της Κροατίας, και η απελευθέρωσή τους έρχεται στο πλαίσιο ανταλλαγής κρατουμένων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας».

https://www.echedoros-a.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα