Η Ρωσία μεταφέρει στρατεύματα στο Ντονμπάς

27/3/21 | 0 | 0 | 114 εμφανίσεις

Μάρτιος 26, 2021. 21:44. Ελλάδα.

Κίεβο.

Η Ρωσική Ομοσπονδία μεταφέρει τακτικό στρατό στα κατεχόμενα εδάφη στις περιοχές Ντονέσκ και Λουχάνσκ. Η στρατιωτική κίνηση γίνεται με το πρόσχημα των δραστηριοτήτων εκπαίδευσης μάχης για τους μαχητές.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας,  η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε σχετικά με τη διεξαγωγή στρατιωτικής άσκησης με κύριο ζήτημα τη μετακίνηση στρατευμάτων, ιδίως, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

«Η Ρωσική Ομοσπονδία συνεχίζει να αυξάνει τις δυνατότητες μάχης της στα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη και κατά μήκος των συνόρων της Ουκρανίας.

Έτσι, σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας , η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας ανακοίνωσε σχετικά με προγραμματισμένες ασκήσεις δικαιολογώντας την κίνηση των στρατευμάτων, ιδίως κοντά στα σύνορα με Ουκρανία.

Ταυτόχρονα, με το πρόσχημα της στρατιωτικής άσκησης, οι κατακτητές πραγματοποίησαν κρυφές κινήσεις στρατιωτών μέσω των ανεξέλεγκτων περιοχών των συνόρων στο προσωρινά κατεχόμενο έδαφος στο Ντονέτσκ και στις περιοχές του Λουχάνσκ, για να αναπληρώσουν μονάδες του πρώτου και δεύτερου στρατού, γράφει το ουκρανικό δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    12/5/21 | (3 σχόλια)
    Διαβάστε προσεκτικά το παραπάνω κείμενο. Η ελληνική πολιτεία αναγνωρίζει την διδασκαλία Μακεδονικής Γλώσσας και καταχωρεί στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του υπουργείου πολιτισμού την σχετική αίτηση. Η επωνυμία της Κίνησης: Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας "ΚΡΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΒ"! Υπο μία έννοια, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας