Η ΠτΔ θα δεχθεί την Ολυμπιονίκη Σ. Μπεκατώρου

18/1/21 | 1 | 2 | 245 εμφανίσεις

Σήμερα Δευτέρα, στις 14:00, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Συγνώμη, διότι θα τρελαθούμε εδώ πέρα να πούμε.

  Προκαταλαμβάνει την ενοχή η ΠτΔ; Δε γνωρίζει σα δικαστικός τη διαφορά μεταξύ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ;

  Εκτός αν είναι show η πραγματική ζωή, οπότε πάω πάσο.

  • 1.1
   Επισκέπτης says:

   Δεν είναι μόνον η Σακελλαροπούλου. Όλος ο πολιτικός κόσμος και όχι μόνο σπεύδει να καταδικάσει. Από τούς πρώτους και ο πρωθυπουργός. Είδες, το έγραψα και προχθές: Όλη αυτή η ιστορία μού φαίνεται κάπως περίεργη. Μήπως θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κ.γ. από άλλα θέματα;

   • 1.1.1
    Banned_Member says:

    Μπα όχι, είναι στo πλαίσιο του politically correct (μη χέσω). Είδα και γω ότι βγήκε πρώτος-πρώτος να στηρίξει ο Μητσοτάκης και διαφωνώ κάθετα μαζί του.

    Όμως τον καταλαβαίνω ότι αν δεν έβγαινε ΑΜΕΣΩΣ να μιλήσει, περίμεναν στη γωνία με τα κουμπούρια οι αλήτες οι Συριζαίοι. Οι θεματοφύλακες δηλ των δικαιωμάτων και λοιπές πίπες.

    Όσο για την κ. Μπετακώρου, λίαν συντόμως θα δούμε την πραγματική στόχευση της ιστορίας αυτής, η οποία βρωμάει από παντού. Αντίστοιχα σκούζει και ο Κακλαμανάκης, διότι προδήλως έχει μείνει έξω από τη μάσα.

    Κλασικές ιστορίες της ελληναρίας δηλ. Same shit, different day που λένε και οι Γιάνκηδες.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  Ο EastMed δεν είναι, απλώς, ένας αγωγός. Είναι μια ολόκληρη διαδικασία συσπείρωσης δυνάμεων της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής ως εναλλακτική πρόταση (αντίβαρο, αν θέλετε) στον τουρκικό σοβινισμό και επεκτατισμό. Έχει ως παράμετρό του και το ενεργειακό. Και ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας