Η Μελόνι υπερασπίζεται τον Ράμα, αλλά ο φυγόδικος Ahmetaj αποκαλύπτει σχέσεις του με τη μαφία

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η Τζόρτζια Μελόνι δηλώνει σθεναρά την υποστήριξή της στον Έντι Ράμα, αρνούμενη τις κατηγορίες για συνεργασία του με την  αλβανική μαφία.

Ωστόσο, μια εκτεταμένη έρευνα φέρνει στο φως στοιχεία που αμφισβητούν την αθωότητα του Ράμα.

Σύμφωνα με τον φυγόδικο πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Αλβανίας, Arben Ahmetaj, ο οποίος σε ιταλικά ΜΜΕ δηλώνει ότι ο Ράμα διατηρούσε στενές σχέσεις με ηγετικά μέλη της μαφίας, λαμβάνοντας παράνομο κέρδος από οικοδομικά έργα και δωροδοκίες.

Ο Ahmetaj, ο οποίος κατέφυγε στην Ελβετία για να αποφύγει τη φυλάκιση, κατονομάζει τον επιχειρηματία Ergys Agasi ως μεσολαβητή στις συναλλαγές με τη μαφία.

Ο Ράμα αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες σε συνέντευξη του σε ιταλική εκπομπή “Report”, χαρακτηρίζοντας τον Ahmetaj αναξιόπιστο.

Ωστόσο, βίντεο και φωτογραφίες που αποκτήθηκαν από το “Report” δείχνουν τον Ράμα να συναντάται με αρχηγούς της μαφίας στο γραφείο του.

«Έχω δει με τα μάτια μου φωτογραφικά στοιχεία, στα οποία είναι ο Luftar Hysa, ο οποίος θεωρείται από τις καναδικές αρχές ως ένας από τους κύριους ανακυκλωτές του «καρτέλ Sinaloa», λέει ο Ahmetaj.

Επιπλέον, η έρευνα αποκαλύπτει την εμπλοκή του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Massimo D’Alema, σε ύποπτες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην  Αλβανία.

Συγκεκριμένα, ο D’Alema φέρεται να ίδρυσε εταιρεία λόμπι στα  Τίρανα, όπου οι φήμες θέλουν να ασχολείται με κρυπτονομίσματα.

Πηγή: https://www.himara.gr/prosopa/32279-i-meloni-yperaspizetai-ton-rama-alla-o-fygodikos-ahmetaj-apokalyptei-sxeseis-tou-me-ti-mafia – Η Μελόνι υπερασπίζεται τον Ράμα, αλλά ο φυγόδικος Ahmetaj αποκαλύπτει σχέσεις του με τη μαφία

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα