Η κυβέρνηση «αγκαλιάζει» τον Λιγνάδη – Γ.Γεραπετρίτης: «Δεν πρόκειται να ψάξουμε τα τηλέφωνα & το σπίτι»

24/2/21 | 0 | 0 | 218 εμφανίσεις

Συγκεκριμένα, ένας από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης χθες στη Βουλή δήλωσε πως η κυβέρνηση αντιμετώπισε «θεσμικά» τον Λιγνάδη και πως «δεν πρόκειται» να δώσει εντολές για κατ’ οίκον έρευνες και άρση τηλεφωνημάτων του, παρόλο που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι συμμετείχε σε κύκλωμα παιδεραστίας! 

Συγκεκριμένα ο κ.Γεραπετρίτης δήλωσε:

«Η κυρία Μενδώνη λοιπόν ζήτησε την παραίτηση του κυρίου Λιγνάδη η οποία υπεβλήθη αμέσως, ξέρετε όμως ποια είναι η διαφορά μας, η διαφορά μας είναι η εξής ότι εμείς επειδή έχουμε μία θεσμική αντίληψη των πραγμάτων δεν θα βγάζαμε τον κύριο Λιγνάδη εκείνη την ημέρα, δεν θα τον εκθέταμε με τον τρόπο που εσείς θα πράττατε σε μία ανάλογη περίπτωση»,

«Γιατί δεν τον διαπομπέψαμε ενώ δεν υπήρχε καμία επώνυμη καταγγελία, αυτό ζητάτε αλλά αυτό δεν έγινε γιατί η Ελλάδα με αυτή την κυβέρνηση διατηρεί το συνταγματικό τεκμήριο του κράτους δικαίου, ο κ.Λιγνάδης αποχώρησε ως όφειλε και οδηγήθηκε λίγες ημερες μετά στη δικαιοσύνη, αλλά δεν τον διαπομπέψαμε, δεν τον ρίξαμε στα σκυλιά δεν πήγαμε στο δικαστήριο να ζητήσουμε να του επιβληθούν κυρώσεις, ακολουθήσαμε την οδό που το σύνταγμα επιβάλλει»

«Αυτή η κυβέρνηση εντολές για κατ’ οίκον έρευνες, εντολές για άρση τηλεφωνημάτων δεν πρόκειται να κάνει ποτέ(!), αυτά τα ξεχάσαμε στις εκλογές του 2019».

Φυσικά αυτά που λέει ο υπουργός Επικρατείας δεν ισχύουν, υπήρξε επώνυμη καταγγελία από τις 6 Φεβρουαρίου του 2020 με τη συνέντευξη του Νίκου Σ., αλλά η δικαιοσύνη για κάποιο περίεργο λόγο αρνήθηκε να παρέμβει, όπως και η κυβέρνηση, παρά μόνο όταν ήρθαν άλλες δύο καταγγελίες εκ των οποίων η μία δεν είχε παραγραφεί, στις 20 Φεβρουαρίου. 

Μάλιστα έντονες φήμες είχαν βγει αρκετές βδομάδες πριν την παραίτηση Λιγνάδη, αλλά και πάλι η κυβέρνηση αρνήθηκε να ζητήσει καν την παραίτηση του, ακόμα και όταν ο ίδιος παραιτήθηκε τον κάλυψε σύσσωμη η κυβέρνηση που έκανε λόγο για «προσωπικούς λόγους παραίτησης»(!) με τη συνοδεία φυσικά των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

Με λίγα λόγια για 14 ημέρες η κυβέρνηση «σφύριζε» αδιάφορα σε καταγγελίες για παιδεραστία, εναντίον ενός ανθρώπου ο οποίος μάλιστα είχε παρελθόν, ενώ τώρα αρνείται σθεναρά ν’ ανοίξουν τα τηλέφωνά του και να ψαχθεί το σπίτι του για αποτυπώματα και dna! 

Και το ερώτημα που καίει όλη την κοινωνία είναι ένα: Γιατί; 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/965764_i-kyvernisi-agkaliazei-ton-lignadi-ggerapetritis-den-prokeitai-na

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Υπάρχουν τέσσερα ζητήματα της σημερινής επικαιρότητας τα οποία, πολύ σύντομα, θα ήθελα να σχολιάσω. 1.- Το πρώτο είναι το τέλος της εποχής Ερντογάν και η αρχή της μετα-ερντογανικής εποχής. Δεν είναι σαφές πως θα διαμορφωθεί. Πρέπει, όμως, να εξετάσουμε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας