«Η γυναίκα μου και το παιδί μου χαίρουν άκρας υγείας»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι λέει ο πατέρας του βρέφους που γεννήθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου για τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ

«Η γυναίκα μου και το παιδί μου χαίρουν άκρας υγείας»

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για την υπόθεση με το νοσοκομείο Ζακύνθου και τα χειρουργεία.

«Η γυναίκα μου δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα με την υγεία της. Έχει πάρει ήδη εξιτήριο και εύχομαι έτσι να είναι όλες οι γυναίκες που φέρνουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Σε ότι αφορά το παιδί μας αυτή την στιγμή χαίρει άκρας υγείας σύμφωνα με όσα μας διαβεβαίωσαν οι γιατροί. Μόλις γεννήθηκε οι παιδίατροι διαπίστωσαν ότι είναι αυξημένη μια πρωτεΐνη και για καθαρά προληπτικούς λόγους μας έστειλαν στην Πάτρα. Εκεί έγιναν εξετάσεις και βγήκαν καθαρές. Μάλιστα, όπως μας είπαν ίσως δεν ήταν και τόσο αναγκαίο να ταξιδέψουμε στο Καραμανδάνειο»

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε στο imerazante.gr ο σύζυγος της γυναίκας που υποβλήθηκε σε καισαρική τομή την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο Ζακύνθου και για την οποία η ΠΟΕΔΗΝ έκανε λόγο για σοβαρές επιπλοκές.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ: «Ο κος Πολάκης φαγώθηκε να ανοίξουν τα χειρουργεία της Ζακύνθου. Την Παρασκευή 31/3/2017 άνοιξε η αίθουσα Μαίευσης. Μετά βαΐων και κλάδων. Μάλιστα η Διοίκηση ανακοίνωσε ότι έγινε η πρώτη καισαρική τομή εγκύου γυναίκας.

Η καισαρική τομή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μαίευσης με υπεύθυνο Αναισθησιολόγο Ιατρό ο οποίος μετακινήθηκε επί τούτου από το Νοσοκομείο ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ, με το περίφημο εντέλλεσθε Πολάκη.

Θυμίζουμε ότι η αίθουσα Μαίευσης βρέθηκε γεμάτη Νοσοκομειακά μικρόβια που ευθύνονται για σοβαρές Νοσοκομειακές Λοιμώξεις, με βάση το πόρισμα των Ιατρών του ΚΕΕΛΠΝΟ που πραγματοποίησαν τους σχετικούς ελέγχους.

Τι συνέβη τελικά με το παιδί και την μητέρα;

Γιατί ο κος Πολάκης, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό;

Η μητέρα εμφάνισε μετεγχειρητικές επιπλοκές.

Εμφάνισε αυξημένα εργαστηριακά ευρήματα (19.000 λευκά, αυξημένη CRP και Ηπατικά Ένζυμα). Οι μετεγχειρητικές επιπλοκές αντιμετωπίστηκαν από Παθολόγους και Καρδιολόγους. Οι μετεγχειρητικές επιπλοκές με βάση τα εργαστηριακά ευρήματα προήλθαν είτε από εισχώρηση τοξικών ιατρικών αερίων στον οργανισμό, είτε από Νοσοκομειακά μικρόβια. Τα δύο δηλαδή μείζονα προβλήματα που εμφανίζουν τα χειρουργεία της Ζακύνθου και η αίθουσα Μαίευσης.
Το νεογνό εμφάνισε αυξημένη CRP, εξέταση αίματος που καθορίζει τα επίπεδα φλεγμονής στον οργανισμό.

Παίζουν με τις ζωές των Ασθενών και μάλιστα νεογνών».

newsbeast.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα