Η βουλγαρική εθνική τηλεόραση θα μεταδίδεται στη Βόρεια Μακεδονία

6/2/21 | 0 | 0 | 161 εμφανίσεις

 

Η βουλγαρική εθνική τηλεόραση θα μεταδίδεται στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η συμφωνία επετεύχθη σε συνάντηση μεταξύ του Πρέσβη της Βουλγαρίας στα Σκόπια Ανγκέλ Ανγκέλοφ, του ειδικού Εκπροσώπου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας για τη Βουλγαρία Βλάντο Μπουκόφσκι,  του διευθυντή του Οργανισμού Υπηρεσιών Ήχου και Οπτικοακουστικών Μέσων ,Ζόραν Τραϊτσέφσκι και του διευθυντή του φορέα τηλεπικοινωνιών της Βόρειας Μακεδονίας, Νικόλα Λιούσεφ.

Το πρόγραμμα BNT4 θα καταχωρηθεί στην πλατφόρμα «Max TV» του τηλεοπτικού φορέα «Μακεντόνσκι Τέλεκομ»/ «Македонски Телеком»

Η σύμβαση πρόκειται να υπογραφεί στις αρχές Μαρτίου 2021. Η επερχόμενη ένταξη της τηλεόρασης «Ευρώπη», της «TV Wness» και της «TV Τουρίζαμ» (τουρισμός) στην πλατφόρμα “Max TV” συζητήθηκε επίσης στη συνάντηση.

News.bg

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο