Η βουλγαρική εθνική τηλεόραση θα μεταδίδεται στη Βόρεια Μακεδονία

6/2/21 | 0 | 0 | 106 εμφανίσεις

 

Η βουλγαρική εθνική τηλεόραση θα μεταδίδεται στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας. Αυτό ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η συμφωνία επετεύχθη σε συνάντηση μεταξύ του Πρέσβη της Βουλγαρίας στα Σκόπια Ανγκέλ Ανγκέλοφ, του ειδικού Εκπροσώπου της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας για τη Βουλγαρία Βλάντο Μπουκόφσκι,  του διευθυντή του Οργανισμού Υπηρεσιών Ήχου και Οπτικοακουστικών Μέσων ,Ζόραν Τραϊτσέφσκι και του διευθυντή του φορέα τηλεπικοινωνιών της Βόρειας Μακεδονίας, Νικόλα Λιούσεφ.

Το πρόγραμμα BNT4 θα καταχωρηθεί στην πλατφόρμα «Max TV» του τηλεοπτικού φορέα «Μακεντόνσκι Τέλεκομ»/ «Македонски Телеком»

Η σύμβαση πρόκειται να υπογραφεί στις αρχές Μαρτίου 2021. Η επερχόμενη ένταξη της τηλεόρασης «Ευρώπη», της «TV Wness» και της «TV Τουρίζαμ» (τουρισμός) στην πλατφόρμα “Max TV” συζητήθηκε επίσης στη συνάντηση.

News.bg

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/2/21 | (1 σχόλια)
    Αντώνης Μανιτάκης, Οµότιµος καθηγητής Νοµικής του ΑΠΘ, Πρόεδρος του επιστηµονικού συµβουλίου της Νοµικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Λευκωσίας  To άρθρο πραγματεύεται την (αντι)συνταγματικότητα του πειθαναγκαστικού εμβολιασμού μιας ειδικής κατηγορίας προσώπων, που επιτελούν δημόσιο λειτούργημα και έρχονται σε προσωπική επαφή με ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας