ΗΠΑ και Ρωσία συζητούν για την τύχη του Ερντογάν- Επικοινωνία Αρχηγών

29/2/20 | 0 | 0 | 487 εμφανίσεις
Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στρατηγός Βαλέρι Γκεράσιμοφ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγό Μαρκ Μίλι, συζήτησε για την κατάσταση στην Συρία, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην Συρία όπως και για άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος».

Η τηλεφωνική συνομιλία έγινε μετά τον θάνατο 33 Τούρκων στρατιωτικών στη περιοχή του Ιντλίμπ.

Η συζήτηση Ουάσινγκτον-Μόσχας έχει να κάνει με την τύχη του Ερντογάν και των σχεδιασμών του. Ο Τούρκος πρόεδρος επί μακρόν “παίζει” και με τους Αμερικανούς και με τους Ρώσους κι αυτοί πότε τον “αγκαλιάζουν” και πότε τον απομακρύνουν. Βρισκόμαστε σε μια ακόμη φάση κατά την οποία η Τουρκία προσπαθεί να αποδείξει τον “τίτλο” του επιδέξιου ουδέτερου.

πηγή: www.militaire.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    22/6/21 | (0 σχόλια)
    του Παντελή Οικονόμου Ο νόμος για τα εργασιακά που ψηφίστηκε στην Βουλή, πέρα και πάνω από επί μέρους διατάξεις, έχει ένα και μόνον ένα κύριο θέμα: την διαιώνιση του 8ωρου. Και αιτιολογική βάση δυο γνωστά επιχειρήματα. Πρώτο η, erga ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο