«Ζωή στον Έβρο δεν υπάρχει, ο κόσμος πάει για ψώνια στην Αδριανούπολη»-Β.Τσιομπανίδης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Ζωή στον Έβρο δεν υπάρχει»! Ο επικεφαλής του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδος, αγρότης του Έβρου Βάκης Τσιομπανίδης, είναι πολύ σαφής για τα όσα συμβαίνουν εκεί που κακώς οι «Αθηναίοι» βλέπουμε μόνο «μια πινέζα στον χάρτη».

Ο κ.Τσιομπανίδης μιλά για το μεταναστευτικό και όσα συνέβησαν το 2020. Αλλά κυρίως για όσα ακολούθησαν. Μιλά για τους μύθους που έχει «πουλήσει» η κυβέρνηση για τον φράχτη στον Έβρο και εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να λειτουργήσει υπέρ της χώρας.

«Δημογραφικά ο Έβρος καταρρέει. Ένα εργοστάσιο είχαμε, αυτό της ζάχαρης . Έκλεισε. Στα σύνορα βλέπεις ουρά χιλιομέτρων από Έλληνες που πάνε να ψωνίσουν στην Αδριανούπολη! Δεν υπάρχει ζωή στον Έβρο», λέει ο κ.Τσιομπανίδης. «Γιατί δεν μειώνουν τον ΦΠΑ», ρωτά, αλλά ως γνωστόν πειστική απάντηση από την κυβέρνηση δεν έχει δοθεί στο ερώτημα.

https://youtu.be/cSRdaAEZHWQ

Πως και γιατί κάηκε η Δαδιά; Πως η φωτιά έκαιγε επί 17 ημέρες; Ποια είναι τα μεγάλα προβλήματα που έχει προκαλέσει στον Έβρο, ακόμη και σε στρατιωτικό επίπεδο;

https://www.militaire.gr/zoi-ston-evro-den-yparchei-o-kosmos-paei-gia-psonia-stin-adrianoypoli-v-tsiompanidis/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ε… πλησιάζουν οι ευρωεκλογές να μην εμφανιστεί και ο κ. Ευάγγελος-το Βάκης δεν δίνεται στον Έβρο-Τσιομπανίδης με το λιλιπούτειο κόμμα του , που περιμένει να τον υποστηρίξουν όλοι οι αριστεροί τελευταία ήταν και εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Βορείου Έβρου ,όπως γράφεται στο βιογραφικό του.
    Όσο για το δημογραφικό που είναι ο ”καρκίνος” της Ελλάδος ας παρακαλέσουμε όλοι οι Εβρίτες να επανέλθουν από την Γερμανία οι οικονομικοί μετανάστες , που ζουν ακόμη εκεί με τα δισέγγονά τους και τους νέους που σπουδάζουν -σε όποια Σχολή βρουν- και στη συνέχεια δουλεύουν σερβιτόροι ανά την Ελλάδα να επανέλθουν στον Έβρο και να γίνουν αγροκτηνοτρόφοι και ας έχουν Πρόεδρο τον κ. Τσιομπανίδη και ας τον εκλέξουν και ευρωβουλευτή-ο Έβρος να σωθεί .
    ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ.ΤΣΙΟΜΠΑΝΙΔΗ.
    Ένας Εβρίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα