Επιχείρηση «Βαλκανιζατέρ»: Σκοπιανοί αλβανικής καταγωγής πίσω από το «Next eKobina car» – Ο ρόλος στελέχους της SIEMENS

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι αποκάλυψε ο Κ.Βελόπουλος στη Βουλή

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με την ταυτότητα των δήθεν επενδυτών της αόρατης & πτωχευμένης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας «Next e.go» που κατασκεύαζε ηλεκτρικά αυτοκίνητα προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή, ζητώντας να του εξηγήσει ο πρωθυπουργός γιατί βοηθάει αυτούς και όχι κάποια ελληνική εταιρία.

Ο κ.Βελόπουλος αποκαλύπτει ότι πίσω από την εταιρία βρίσκεται ο Σκοπιανός αλβανικής καταγωγής Nazif Destani, ο οποίος μάλιστα έχει βραβευτεί και από τον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νικολά Γρκουέφσκι και μαζί με το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS Ali Vezvai διευθύνουν το Ολλανδικό fund ND GROUP Industrial BV το οποίο αγόρασε την πτωχευμένη μητρική «e.GO Mobile AG» και δημιούργησε τη «Next e.go», η οποία υποτίθεται θα επενδύσει στην Ελλάδα. Μάλιστα, αυτό συνέβη μόλις πριν 3 μήνες, τον Σεπτέμβριο. 

Μάλιστα στην ND GROUP υπάρχει έντονο αλβανικό άρωμα καθώς πολλά στελέχη είναι εμφανώς αλβανικής καταγωγής όπως ο αρχιλογιστής Islam Ceka

O «φέρελπις αυτοβιομήχανος» Nazif Destani

Ο πρώην Αντιπρόεδρος της SIEMENS Ali Vezvai

Ο Αλβανός αρχιλογιστής Islam Ceka

Επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υπονοεί πως όλα γίνονται για να αλιευτούν χρήματα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια πράσινης ανάπτυξης (100 εκ. ευρώ), ενώ τίθενται και εύλογα ερωτήματα πως θα δουλέψουν εδώ 1000 εργαζόμενοι και 5000 συνεργαζόμενοι όταν στην Γερμανία η εταιρία απασχολούσε μόλις 300 άτομα πριν πτωχεύσει.

Επίσης πως είναι δυνατόν με 100 εκατομμύρια ευρώ να υπάρξει αυτοβιομηχανία, όταν η Wolkswagen επρόκειτο να επενδύσει για νέο εργοστάσιο στη Σμύρνη 2,4 δισ. ευρώ; Τα 100 εκατομμύρια όχι για εργοστάσιο, ούτε για τα μπετά στη γραμμή παραγωγής δεν φτάνουν.

Όλο αυτό γίνεται για να υπάρξει άντληση πόρων από τα κονδύλια και ο πρωθυπουργός θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα γιατί πιθανότατα θα βρίσκεται εδώ στην Ελλάδα σε 24 μήνες όταν υποτίθεται ότι θα πρέπει να βγει το πρώτο αυτοκίνητο από τη γραμμή παραγωγής, που με τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται κάπως έως πολύ… χλωμό. 

Βέβαια αυτό μικρή επίπτωση θα έχει για τους «επενδυτές» οι οποίοι θα έχουν βάλει στην τσέπη τα 100 εκατομμύρια από την ΕΕ 

Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο της αυτοβιομηχανίας δεν πήρε άδεια στην Γερμανία.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/945300_epiheirisi-valkanizater-skopianoi-alvanikis-katagogis-piso-apo

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα