Επιτελείς του Ερντογάν ετοιμάζουν «ισλαμικό στρατό» από 61 χώρες!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Εάν η Δύση δεν αντιδράσει άμεσα, θα βρεθεί μπροστά σε έναν νέο «Άξονα» που ήδη δημιουργείται.

Θέλουν να ενεργοποιήσουν συμμαχία 61 ισλαμικών χωρών, στις υπηρεσίες του τουρκικού επεκτατισμού.
Ο τούρκος στρατηγός Adnan Tanrıverdi, Τέως σύμβουλος του Ερντογάν καλεί για την δημιουργία ενός παγκόσμιου στρατού μίσους, με επίκεντρο την Τουρκία! Μαζί του πλήθος συμβούλων και στενών συνεργατών του Ερντογάν, τον οποίο παρουσιάζουν ως παγκόσμιο ηγέτη του Ισλάμ! 

Το ετήσιο συνέδριο της Ισλαμικής Ένωσης που διοργανώθηκε από το Κέντρο Στρατηγικών Μελετών Υπερασπιστών της Δικαιοσύνης (Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmalar Merkezi, ASSAM) επικεντρώθηκε στη δημιουργία ενός κοινού ισλαμικού στρατού και κοινού συστήματος άμυνας για τη «Συνομοσπονδία Ισλαμικών Χωρών».

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, με θέμα «Καθορισμός αρχών και διαδικασιών κοινού συστήματος άμυνας για την Ισλαμική Ένωση». Στην ομιλία του ο συνταξιούχος στρατηγός Adnan Tanrıverdi, επικεφαλής της διευθύνουσας επιτροπής ASSAM και πρώην επικεφαλής στρατιωτικός βοηθός του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρουσίασε την αμυντική δομή της Ένωσης Ισλαμικών Χωρών της Asrica [Ασία και Αφρική].

Ο Adnan Tanrıverdi και τα σύμβολα των οργανώσεων που ελέγχει

Το «Σύνταγμα της Συνομοσπονδίας Ισλαμικών Χωρών» εγκρίθηκε στο πρώτο συνέδριο της ASSAM το 2017. Σύμφωνα με το «σύνταγμα», ο κύριος στόχος της «Ένωσης Ισλαμικών Χωρών της Asrica [συνομοσπονδία]», που περιλαμβάνει 61 χώρες, είναι η «διασφάλιση του Έθνους του Ισλάμ» ώστε ο κόσμος για να το δει ξανά στη σκηνή της ιστορίας ως υπέρτατη δύναμη. «Η Κωνσταντινούπολη θα είναι η πρωτεύουσα της ένωσης», σύμφωνα με αυτό το «σύνταγμα».

Το σωματείο θα διευθύνεται από έναν πρόεδρο · Το προεδρικό υπουργικό συμβούλιο θα περιλαμβάνει υπουργεία άμυνας, εξωτερικών υποθέσεων, εσωτερικών και δικαιοσύνης που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και θα δημιουργηθεί ένας κοινός στρατός υπό το υπουργείο Άμυνας, δήλωσε ο Τανριρίντι στην ηλεκτρονική του παρουσίαση. Ο ισλαμικός στρατός θα αποτελείται από γενικό προσωπικό, χερσαίες, ναυτικές και αεροπορικές δυνάμεις, μια διοίκηση αεροπορικής άμυνας και πυραύλων, και μια κυβερνητική και ηλεκτρονική διοίκηση ασφαλείας.

Το συνέδριο της Ισλαμικής Ένωσης είναι μια σειρά δράσεων που ξεκίνησαν το 2017 και θα συνεχιστούν έως το 2023. Το τέταρτο συνέδριο ASSAM θα ​​πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη και θα εστιάσει στις «αρχές και διαδικασίες του κοινού αμυντικού συστήματος της Ισλαμικής Ένωσης» και «το ιδανικό μοντέλο αμυντικής οργάνωσης για τη συνομοσπονδία Ισλαμικών Χωρών ASRICA (Ασία-Αφρική). “

Η Επιτροπή Επιστημών του Κογκρέσου της Ισλαμικής Ένωσης για το 2020 απαρτίζεται από ενδιαφέροντα πρόσωπα, όπως οι επικεφαλής βοηθοί του Προέδρου Ερντογάν Μεσούτ Χάκσι Κασίν και Χάκκι İlnur Çevik, μέλος του Συμβουλίου Προεδρικής Ασφάλειας και Εξωτερικών Πολιτικών Çağrı Erhan, συνταξιούχοι στρατηγοί και αρκετοί ισλαμιστές ακαδημαϊκοί.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του συνεδρίου, «οι ισλαμικές χώρες έχουν πέσει σε τεράστιο χάος και διαταραχές μέσω της παρέμβασης των ιμπεριαλιστικών δυτικών κρατών» και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος συνεχίζεται ως ένας αδήλωτος πόλεμος εναντίον αυτών των χωρών.

Ο Τανριρίντι διαθέτει επίσης οργάνωση με ιδιωτικό στρατιωτικό σχηματισμό που ονομάζεται SADAT, που πολλοί πιστεύουν ότι είναι μια de facto παραστρατιωτική δύναμη πιστή στον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας. Άφησε την επίσημη θέση του ως σύμβουλος τον Ιανουάριο του 2020.

Η όλη υπόθεση θυμίζει τους καθοδηγητές του Χίτλερ και την μυστική εταιρεία της Θούλης. Μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι καθόλου μυστική, και ήδη βρίσκεται στο προσκήνιο.

Nordic Monitor

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα