Επιστολή στήριξης Πομπέο σε Μητσοτάκη

21/1/20 | 2 | 0 | 443 εμφανίσεις

Επιστολή στον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Νίκου Δένδια από το βήμα της Βουλής.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Οπως τόνισε ο κ. Δένδιας, οι ΗΠΑ εκφράζουν την προσήλωση τους στην διατήρηση της ευημερίας, της Δημοκρατίας κι ασφάλειας στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας υποστήριξε ότι στην επίμαχη επιστολή ο Αμερικανός αξιωματούχος χαρακτηρίζει ως «καταπληκτικές» τις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας.

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι ο Μάικ Πομπέο διαβεβαίωσε πως «οι ΗΠΑ θα στηρίζουν πάντα την ειρήνη, τη σταθερότητα και τη δημοκρατία» στην περιοχή.

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τα παραπάνω στοιχεία» φέρεται να δήλωσε, επιπλέον, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

με πληροφορίες από skai.gr/Καθημερινή

Category: Ειδησεις

( 2 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Καταπληκτικές δηλ amazing?

  Όπως ο Ερντογάν που για τον Τραμπάκουλα, είναι great guy doing a fantastic job?

  Για γέλια και για κλάματα έχουν καταντήσει οι Γιάνκηδες lol.

 2. 2
  Σ.Α.Ν says:

  Κρίμα -μετά από θητεία 4,5 ετων ως πρωθυπουργός -για τον κ.Τσίπρα να μη ”μυριστεί” ότι για να επιμένει τόσο πολύ ο κ.Μητσοτάκης να ψηφιστεί αυτή η Συμφωνία -που ο ίδιος την διαπραγματεύτηκε και την μονόγραψε προ των εκλογών του Ιουλίου 2019- μετά μάλιστα από πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική και τις συνομιλίες του με τους κ.κ. Τραμπ ,Πενς και Πομπέο ,ότι δεν θα είχε ”ένα κρυφό χαρτί-που λέμε-το οποίο το παρουσίασε σήμερα ο κ.Δένδιας και κατάπιαν την (μεγάλη)γλώσσα τους όλοι οι ΤσιπροΣυριζαίοι ,που θυμήθηκαν τον αντιαμερικανισμό τους του 3% της πρώτης 10ετίας του τρέχοντος αιώνος.
  Να μη θαυμάσουμε και την άκρα εχεμύθεια των κ.κ. Μητσοτάκης και Δένδια, μπροστά στην ”λογοδιάρροια” που είχαμε από τις κυβερνήσεις των ΣυριζΑνέλ μετά το 2015 από τους ίδιους τους κυβερνητικούς και από τα μεγάφωνά τους στην ΕΡΤ κ.κ Ακριβοπούλου και Καψιώχα;;;.
  Σίγουρα επιβάλλεται αλλαγή του πρέσβυ -συμβούλου για θέματα εξωτερικών θεματων του κ.Τσίπρα γιατί δεν τον ενημέρωσε για την ”κρυφή (ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον) επιστολή Πομπέο .
  Και κάτι για την υπέροχη κυβέρνηση μας .
  Είπαμε κρυψίνοοες ,αλλά όχι τόσο .
  Θα τους ”τρελάνετε”.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  1/12/20 | (1 σχόλια)
  Νίκος Χ. Βαρσακέλης Καθηγητής Βιομηχανικής Πολιτικής Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης barsak@econ.auth.gr Μετα το καλοκαίρι, και ειδικά μετά τον Οκτώβριο, η δημόσια συζήτηση και η συμπεριφορά πολιτών, πολιτικών και κομμάτων μου έφερε στον νου το ποίημα του αείμνηστου συνάδελφου Μελέτη Θεοφίλου: Λέω να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας