Επιστολή-καταπέλτης Τραμπ για Τουρκία: Υπονομεύει την εκστρατεία να ηττηθεί o ISIS [εικόνα]

9/10/20 | 0 | 0 | 332 εμφανίσεις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΗΠΑ


Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας © AP Photo/Pablo Martinez Monsivais, File
Για υπονόμευση του αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ, κατηγορεί την Άγκυρα ο Ντόναλντ Τραμπ, σε επιστολή του με την οποία αιτιολογεί την παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στις ΗΠΑ πέραν της 14ης Οκτωβρίου.

Η επιστολή που εστάλη χθες στην πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «η κατάσταση και σε σχέση με τη Συρία και, ιδίως, με τις ενέργειες της κυβέρνησης της Τουρκίας να διεξάγει στρατιωτική επίθεση στη βορειοανατολική Συρία, υπονομεύει την εκστρατεία να ηττηθεί o ISIS, θέτει σε κίνδυνο πολίτες και απειλεί περαιτέρω να υπονομεύσει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή, και συνεχίζει να αποτελεί ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια και την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Συνεπώς έχω αποφασίσει ότι είναι αναγκαίο να συνεχιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει κηρυχθεί με την εκτελεστική εντολή 13894 με σεβασμό στην κατάσταση στη Συρία», καταλήγει η επιστολή Τραμπ.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Πηγή: iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    29/10/20 | (1 σχόλια)
    Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που έχουν πλάσει ολόκληρη θεωρία σχετικά με τον covid και την χρησιμοποίησή του, όπως λένε. Γενικώς, πιστεύουν πως ο covid εφευρέθηκε ως μέσον από τους διαμορφωτές της παγκοσμιοποίησης (λες και είχαν ανάγκη τον covid ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας