Επιστολή Καμμένου σε εισαγγελέα διαφθοράς: Θα καταθέσω ως απλός πολίτης για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

7/2/18 | 0 | 0 | 478 εμφανίσεις
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ

 

 

 

Tων ευεργετικών διατάξεων του νόμου περί ευθύνης υπουργών αποποιείται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος με επιστολή του προς την αρμόδια  Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ζητά να καταθέσει ως απλός πολίτης για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Στην επιστολή του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος επισημαίνει:

Δια του Τύπου ενημερώνομαι ότι χθες σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόοδο της υπόθεσης πώλησης πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία, φέρεται να απαντήσατε ότι η υπόθεση αυτή θα αποσταλεί στην Βουλή ή κατά άλλους την έχετε ήδη στείλει στην Βουλή, γεγονός που διαψεύδει και η Βουλή και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Επειδή καλώς γνωρίζετε ότι α) εγώ ζήτησα την διερεύνηση της υπόθεσης δια της στρατιωτικής δικαιοσύνης και της Ομάδας Εσωτερικών Υποθέσεων με άμεση κοινοποίηση όλων των στοιχείων προς εσάς και β) διότι αυτή η «πώληση» ουδέποτε έγινε, με ευθύνη άλλων και πάντως όχι του ΥΕΘΑ.

Για τους λόγους αυτούς ζητώ, όπως από το Νόμο περί ευθύνης υπουργών δικαιούμαι:

α) την μη εφαρμογή ευεργετικών διατάξεων για τους εν ενεργεία υπουργούς και

β)  τη συνέχιση της διεξαγωγής από Εσάς της εν λόγω έρευνας και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι βρίσκομαι στην διάθεσή Σας να καταθέσω ως απλός Έλλην πολίτης για να διευκολύνω την έρευνά Σας, ώστε αυτή να προχωρήσει άμεσα.

iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    14/6/21 | (2 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ (Φωτ.: EPA) Λίγο πριν πεθάνει ο σημαντικός γεωπολιτικός της εποχής μας Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι έγραψε ένα ιστορικό κείμενο. Έθεσε το ερώτημα με ποιόν θα συμμαχήσουν οι ΗΠΑ, με τη Ρωσία κατά της Κίνας ή με την Κίνα κατά της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο