Επιθέσεις του IRGC στην κατειλημμένη Παλαιστίνη με drones και πυραύλους

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

en.mehrnews.com

ΤΕΧΡΑΝΗ, 13 Απριλίου (MNA) – Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης επιτέθηκε σε στόχους στην κατεχόμενη Παλαιστίνη με δεκάδες drones και πυραύλους νωρίς την Κυριακή ως απάντηση στην ισραηλινή τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του προξενείου της χώρας στη Συρία την 1η Απριλίου.

Εκδίδοντας ανακοίνωση νωρίς την Κυριακή, ο IRGC είπε ότι η αντισιωνιστική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά ορισμένων στόχων στα κατεχόμενα από το Ισραήλ παλαιστινιακά εδάφη ως μέρος της απάντησης στα πολυάριθμα εγκλήματα του ισραηλινού καθεστώτος, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατικής επίθεσης στο προξενικό τμήμα του Πρεσβεία του Ιράν στη συριακή πρωτεύουσα.

Το IRGC είπε ότι οι λεπτομέρειες της επιχείρησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το ισραηλινό καθεστώς επιτέθηκε στο προξενείο του Ιράν στη συριακή πρωτεύουσα της Δαμασκού την 1η Απριλίου. Η ισραηλινή επίθεση οδήγησε στην καταστροφή ολόκληρου του κτιρίου και στο μαρτύριο και τον θανάσιμο τραυματισμό όλων όσων βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Επτά στρατιωτικοί σύμβουλοι του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) σκοτώθηκαν μετά την ισραηλινή επίθεση στο προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό τη Δευτέρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το IRGC.

Αντιδρώντας στην ισραηλινή επιθετικότητα, ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Nasser Kan’ani δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν, ενώ επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να λάβει αντίμετρα, αποφασίζει για το είδος της αντίδρασης και της τιμωρίας του επιτιθέμενου.

en.mehrnews.com

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα