Επεισόδιο με ρωσικό επιβατικό και κατασκοπευτικό αεροσκάφος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ρωσία: Επιβατικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να αλλάξει υψόμετρο πάνω από τον Εύξεινο Πόντο λόγω πτήσης κατασκοπευτικού αεροσκάφους

Ένα επιβατικό αεροσκάφος που πετούσε από το Τελ Αβίβ στη Μόσχα αναγκάστηκε να αλλάξει υψόμετρο πάνω από τον Εύξεινο Πόντο, διότι ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος βρισκόταν στην περιοχή, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο μια πηγή από το κέντρο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Η ρωσική Αρχή Αεροπλοΐας δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες, βάσει των οποίων το περιστατικό συνέβη χθες, όταν ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος βρέθηκε στην τροχιά πτήσης του πολιτικού αεροσκάφους.

Η ρωσική ταμπλόιντ Moskovsky Komsomolets επικαλέστηκε μια πηγή που είπε το ίδιο πράγμα.

Η πηγή του Interfax ανέφερε πως το κέντρο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας είπε στο επιβατικό αεροσκάφος να πετάξει χαμηλότερα κατά 500 μέτρα.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ποια αεροπορική εταιρεία εκτελούσε το δρομολόγιο του επιβατικού αεροσκάφους, όμως τα στοιχεία από το Flightradar24 δείχνουν ότι μια πτήση της Aeroflot από το Τελ Αβίβ με προορισμό τη Μόσχα πέταξε σε χαμηλότερο υψόμετρο για μικρό χρονικό διάστημα, πάνω απο τον Εύξεινο Πόντο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα