Επίθεση Γ.Κουμουτσάκου σε κυβέρνηση για την πανδημία: «Υπήρξαν λάθη και αδυναμίες»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Αντάρτικο» Γ.Κουμουτσάκου

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έχει μείνει χωρίς υπουργείο εδώ και λίγους μήνες και μάλλον αυτό τον βοήθησε στο να λυθεί η γλώσσα του και να αφήνει αιχμές για πρώην συναδέλφους του. 

Ζήτησε από τον πρωθυπουργό να «τραβήξει» γκέμια και… αυτιά, ενώ μίλησε ευθέως για λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας. «Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να κάνουμε εκτιμήσεις ή υποθέσεις, ανάλογα με τη στιγμή, εμείς» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός και ζήτησε να μπει τέλος στην πολυφωνία για θέματα της πανδημίας, ενώ χαρακτήρισε τον μη έλεγχο της κατάστασης ως «ένα από τα λάθη που μπορεί να χρεωθεί η κυβέρνηση».

Είναι ο δεύτερος βουλευτής της Ν.Δ. που βάλλει κατά «υπουργών – επιδημιολόγων», oι οποίοι μιλάνε χωρίς να είναι σχετικοί με το θέμα, καθώς προηγήθηκε πριν από μερικές μέρες ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

«Πρέπει να πούμε ότι και από πλευράς κυβέρνησης υπήρξαν λάθη και αδυναμίες. Και κυρίως εάν θα έβαζα μια κλίμακα, στην πρώτη θέση θα έβαζα την πολυφωνία, που δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε. Λένε πολλοί πολλά. Υπάρχουν λοιμωξιολόγοι, που πολιτικολογούν και πολιτικοί που λοιμωξιολογούν. Αυτό δημιουργεί πολλές φορές μια σύγχυση μηνύματος» είπε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός θα τραβήξει γκέμια και θα τραβήξει και αυτιά και θα στείλει και ένα μήνυμα αναγκαίας συνοχής στον δημόσιο λόγο της κυβέρνησης. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να κάνουμε εκτιμήσεις ή υποθέσεις, ανάλογα με τη στιγμή, εμείς. Η αντιπολίτευση θα κάνει τον πόλεμο φθοράς τον οποίο κάνει, εμείς πρέπει να είμαστε συγκροτημένοι και στέρεοι απέναντι σε αυτόν το πόλεμο, γιατί το οφείλουμε στους πολίτες».

Ο κ. Κουμουτσάκος επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι «έχει επιλέξει τη λογική του ανταρτοπόλεμου, οι δε θέσεις της προσδιορίζονται ανάλογα με τις δημοσκοπήσεις και τα χαρακτηριστικά της εποχής ως μια αντιπαράθεση φθοράς της κυβέρνησης και όχι συνεισφοράς στην κοινή προσπάθεια».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1035007_epithesi-gkoymoytsakoy-se-kyvernisi-gia-tin-pandimia-ypirxan

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν την καλόπιστη και επί δεδομένων κριτική την λέμε-γράφουμε επίθεση στην όποια κυβέρνηση τότε έχασαν οι λέξεις την σημασία τους.
    Καιρός να σιωπήσουν οι αναρμόδιοι -κιόλας- φλύαροι υπουργοί και κρατικοί λειτουργοί γιατί ”και το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παππάς” και οι εκλογές θα γίνουν το 2023.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα