Ενώ η Βουλή αναμένει την ομιλία Ερντογκάν, ο Ντούλες απέχει από τη Συνεδρίαση. Εγκαταλείπει την αίθουσα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
 17/01/2022 19:08 Από: Tachydromos

Ο Ντούλες εκλέχτηκε με τη λίστα Τιράνων του ΔΚ, αλλά στα πλαίσια της Συμμαχίας “PD-AN” και είναι πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) που έχει κύριο αντικείμενο την προστασία των δικαιωμάτων της Ελληνικής Μειονότητας.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ), Βαγγέλης Ντούλες αποφάσισε να εγκαταλείψει την πρώτη Συνεδρίαση της Βουλής αυτής της Συνόδου, για να μη παρίσταται στην ομιλία του Πρόεδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν.

Σε συνταύτιση με τα ιδανικά της πολιτικής δύναμης που εκπροσωπεί, ο Ντούλες επέλεξε να απέχει από την κοινοβουλευτική συνεδρίαση.

Η στάση του Ντούλε όμως δεν ήταν η μοναδική σημερινή περίπτωση διαμαρτυρίας. Η επίσκεψη Ερντογκάν στα 554 χρόνια ακριβώς από το θάνατο του εθνικού ήρωα, Γεωργίου Καστριώτη Σκεντέρμπεη, προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινή γνώμη. Υπήρξαν φωνές που ζήτησαν από τους βουλευτές να απέχουν της συνεδριάσεως, σε ένδειξη τιμής για τον εθνικό ήρωα που αντιστάθηκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Επίσης, σε μια κίνηση κατά της επισκέψεως Ερντογκάν, ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας, Ιλλύρ Μέτα και ο πρώην Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα, μνημόνευσαν σήμερα την επέτειο του θανάτου του Γεωργίου Καστριώτη Σκεντέρμπεη, σνομπάροντας την επίσκεψη Ερντογκάν. Μολαταύτα, ο μοναδικός που επέλεξε την αποχή σήμερα από τη συνεδρίαση της Βουλής ήταν ο Βαγγέλης Ντούλες.

Την κίνησή του για την αποχή από την ομιλία Ερντογκάν απόψε χθες) στις 21:00 (ώρα Αλβανίας) ο έλληνας βουλευτής στην Αλβανική Βουλή, Βαγγέλης Ντουλες, θα ερμηνεύσει στην εκπομπή «Open της Εni Vasili», στο κανάλι Τοp Channel.

Στοιχεία από το (k.m/dosja.al)

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα