ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-9-11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στη συνέχεια του 1ου Συνεδρίου Γεωπολιτικής (που διοργανώθηκε το 2023 με εξαιρετική επιτυχία στην Αθήνα από το Ινστιτούτο «Αλέξανδρος Παπαναστασίου»-(ΙΝ.Α.Π)», ανακοινώνονται οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου που θα διεξαχθούν:

  • Στην Θεσσαλονίκη 9,10, 11 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο “Hyatt Regency”, όπου θα γίνουν οι κύριες εργασίες του στο πλαίσιο του “Money Show”.
  • Στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, με ανοικτή εκδήλωση, στο Ιστορικό Μουσείο (18.00 -21.00) και θέμα: «Η Γεωστρατηγική Σημασία της Θράκης – Προκλήσεις Ασφαλείας». 2024, ώστε να αναδειχθεί ο γεωστρατηγικός ρόλος της Θράκης,

Το Συνέδριο Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής-Γεωοικονομίας φιλοδοξεί να γίνει θεσμός με διοργάνωση σε ετήσια βάση, και με εκδηλώσεις που θα γίνονται σε διαφορετικές περιοχές στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Επίσης φιλοδοξώντας να δημιουργήσει δίκτυο συνεργαζομένων Επιστημονικών φορέων συνδιοργανώνεται φέτος από 7 αναγνωρισμένα Επιστημονικά Ινστιτούτα της χώρας και του εξωτερικού και ένα Πανεπιστήμιο.

Oι εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθούν ως εξής:

  • Με τη μορφή 10 κεντρικών κλειστών συνεδριάσεων /διαλόγων σε στρογγυλό τραπέζι με Chatham House Rules (παρακολούθηση από περιορισμένο κοινό)
  • Με 14 συνολικά παράλληλες ανοικτές στο κοινό εκδηλώσεις  κατά τις οποίες θα γίνουν Συζητήσεις/ Παρουσιάσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων σύμφωνα με τη θεματολογία του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την ανακοίνωση των συμπερασμάτων όλων των Συνεδριάσεων σε ανοικτή στο κοινό παρουσίαση, την Κυριακή 18.30 – 20.30.

Η τιμητική και ευρεία συμμετοχή καταξιωμένων Καθηγητών /Ακαδημαϊκών, Υπουργών/Υφυπουργών/Πολιτικών, Επιστημόνων, Πρέσβεων ε.τ. και Ανώτατων Αξιωματικών ε.α. Ε.Δ., Επιχειρηματιών, Δημοσιογράφων και Συγγραφέων διασφαλίζει την επιτυχία του Συνεδρίου.

2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - τελικό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
28,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα