Ελληνικό Κράτος για κλάματα! Αφέθηκαν ελεύθεροι, μέχρι νεωτέρας, οι δυο κατάσκοποι της Τουρκίας, που συνελήφθησαν από την ΕΥΠ στην Ρόδο και στο Καστελλόριζο!

14/12/20 | 0 | 0 | 322 εμφανίσεις

Δεν είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι ο Ερντογάν έχει γεμίσει την Ελλάδα με κάθε είδους πράκτορες και πρακτορίσκους, που δουλεύουν για την παντοδύναμη Τουρκική Μυστική Υπηρεσία (ΜΙΤ), της οποίας ηγείται ο στενός του συνεργάτης Χακάν Φιντάν.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι από τους πράκτορες αυτούς οι Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας έχουν κατορθώσει να συλλάβουν ελάχιστους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η σύλληψη δυο -αποδεδειγμένα- πρακτόρων της Τουρκίας στη Ρόδο και στο Καστελλόριζο. Πιό συγκεκριμένα, τον γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο και ενός Έλληνα πολίτη, από την Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που εργαζόταν ως ναυτομάγειρας σε πλοίο της ακτοπλοΐας, το οποίο εξυπηρετούσε τις ακτογραμμές του Καστελλόριζου.

Στην επόμενη ημέρα του όλου συμβάντος βρίσκεται το κωμικοτραγικό της όλης υπόθεσης, που δείχνει το κατάντημα των δημοσίων θεσμών, σε όλες τις εκφάνσεις τους και σε όλα τα επίπεδα: Μετά τη σύλληψή τους οι δυο πράκτορες, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας ομολόγησε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι «δεν το έκανα για τα χρήματα, αλλά για τη μητέρα πατρίδα (Τουρκία)», αφέθησαν ελεύθεροι! Προφανώς, για να τους δοθεί ευκαιρία να αποκρύψουν όποια άλλα στοιχεία τους ενοχοποιούσαν και δεν είχαν βρεί ακόμη οι αρμόδιες Αρχές και να σβήσουν όλα τα ίχνη της ανθελληνικής δραστηριότητάς τους, που πιθανώς δεν είχαν εντοπιστεί ακόμη.

Το γεγονός δεν επιδέχεται κανενός άλλου σχολιασμού. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν μόνοι τους οι αναγνώστες του
https://europost.gr/elliniko-kratos-klamata-afethikan-eleytheroi-neoteras-oi-dyo-kataskopoi-tis/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας