Ελληνικό Κράτος για κλάματα! Αφέθηκαν ελεύθεροι, μέχρι νεωτέρας, οι δυο κατάσκοποι της Τουρκίας, που συνελήφθησαν από την ΕΥΠ στην Ρόδο και στο Καστελλόριζο!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Δεν είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι ο Ερντογάν έχει γεμίσει την Ελλάδα με κάθε είδους πράκτορες και πρακτορίσκους, που δουλεύουν για την παντοδύναμη Τουρκική Μυστική Υπηρεσία (ΜΙΤ), της οποίας ηγείται ο στενός του συνεργάτης Χακάν Φιντάν.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι από τους πράκτορες αυτούς οι Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας έχουν κατορθώσει να συλλάβουν ελάχιστους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η σύλληψη δυο -αποδεδειγμένα- πρακτόρων της Τουρκίας στη Ρόδο και στο Καστελλόριζο. Πιό συγκεκριμένα, τον γραμματέα του Τουρκικού Προξενείου στην Ρόδο και ενός Έλληνα πολίτη, από την Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, που εργαζόταν ως ναυτομάγειρας σε πλοίο της ακτοπλοΐας, το οποίο εξυπηρετούσε τις ακτογραμμές του Καστελλόριζου.

Στην επόμενη ημέρα του όλου συμβάντος βρίσκεται το κωμικοτραγικό της όλης υπόθεσης, που δείχνει το κατάντημα των δημοσίων θεσμών, σε όλες τις εκφάνσεις τους και σε όλα τα επίπεδα: Μετά τη σύλληψή τους οι δυο πράκτορες, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας ομολόγησε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι «δεν το έκανα για τα χρήματα, αλλά για τη μητέρα πατρίδα (Τουρκία)», αφέθησαν ελεύθεροι! Προφανώς, για να τους δοθεί ευκαιρία να αποκρύψουν όποια άλλα στοιχεία τους ενοχοποιούσαν και δεν είχαν βρεί ακόμη οι αρμόδιες Αρχές και να σβήσουν όλα τα ίχνη της ανθελληνικής δραστηριότητάς τους, που πιθανώς δεν είχαν εντοπιστεί ακόμη.

Το γεγονός δεν επιδέχεται κανενός άλλου σχολιασμού. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν μόνοι τους οι αναγνώστες του
https://europost.gr/elliniko-kratos-klamata-afethikan-eleytheroi-neoteras-oi-dyo-kataskopoi-tis/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα