Ελλάδα και Τουρκία να αντιμετωπίσουν τις διαφορές τους, αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

File Photo: Secretary Michael R. Pompeo in the Press Briefing Room, at the Department of State. [State Department Photo by Michael Gross, Public Domain]

OCTOBER 23, 2018

Δεν λαμβάνουν θέση οι Ηνωμένες Πολιτείες για τις προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας στο Αιγαίο, αλλά όπως τονίζει εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υποστηρίζουν την κυριαρχία των δύο χωρών, κάτι που σημαίνει ότι είναι και εναντίον της αλλαγής συνόρων. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας μας, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε τα εξής: “Η πολιτική μας για τα θέματα αυτά δεν έχει αλλάξει: η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν εδώ και καιρό εδραιωμένες διπλωματικές οδούς για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων. Ως αρχή, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την κυριαρχία των χωρών της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Τουρκίας”.

Πηγή: Ελλάδα και Τουρκία να αντιμετωπίσουν τις διαφορές τους, αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ https://hellasjournal.com/2018/10/ellada-kai-toyrkia-na-antimetopisoyn-tis-diafores-toys-anaferei-to-steit-ntipartment/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα Προεδρικα διαταγματα για το ”μεγαλωμα της Ελλαδος-που κανεις δεν το αμφισβητουσε , γιατι ειναι κατοχυρωμενο με το Διεθνες Δικαιο της Θαλασσης, οπως ολων των κρατων”-του τεως ΥΠΕΞ κ. Κοτζια, ΘΑΘΑΘΑ γινουν απο τον διαδοχο του με νομοσχεδιο , -μαλλον ενος αρθρου- που ΘΑΘΑΘΑ συζητηθει στην Βουλη τον Αη ποτε (βαλτε οπου θελετε τον τονο)-τωρα μαλιστα , που ο κ. ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μας θυμισε οτι θα υποστηριξει τις κυριαρχιες των δυο συμμαχων τους στο ΝΑΤΟ, -οπως εκανε και το 1955 στα Σεπτεμβριανα της ΚΠολεως , το 1974 στην Κυπρο και το 1996 στα Ιμια-.
    Να ετοιμασθουμε για νεο γκριζαρισμα στο Αιγαιο ,ή, με καμια ολιγοωρη ,ή, μονοημερη Ελληνοτουρκιη κριση στο Αιγαιο ,η, στην Κυπρο ,τωρα που βγηκαμε απο τα Μνημονια και μπορουμε να ”δειξουμε και τα δοντια μας”, καθως μας διαβεβαιωνει ο ΥΠ.ΕΘ.Α κ. Καμμενος και οι επιτελεις Αξ/κοι των Ενοπλων Δυναμεων .
    Πλησιαζει και το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβριου 1940 της μοναδικης τριαδικης Εθνικης ηγεσιας Βασιλεως Γεωργιου Β’,πρωθυπουργου Ιωαννη Μεταξα και Αρχιστρατηγου Αλεξανδρου Παπαγου ,- με 4χρονη συνεχη προετοιμασια υλικων και μεσων και κυριως του ηθικου των Ελληνων ,ολων των ηλικιων και των δυο φυλων-.
    Υ.Γ .1.- Σας παρακαλω μη τους συγκρινετε με τους σημερινους ηγετες μας.
    2.- Ο κ. Κοτζιας μετα την δηλωση του Αμερικανου ΥΠΕΞ ,μετανοιωσε αραγε γιαυτην την μια απο τις πολλες μεταπολιτευτικες εξαγγελιες των λαικιστων πρωθυπουργων και υπουργων τους -ιδιως του 1981-85 και 25/1-25/9/2015;;;. Δεν θα το ομολογησει ,αλλα συνωφρυωθηκε σιγουρα.
    Ας ειναι καλα , για να παραδειγματιζονται και αλλοι βιαστικοι πολιτικοι , που θελουν να αναταρασσουν τα υδατα , ασχετως αν ”πνιγουν” οσοι θα βουτηξουν μετα την αναταραχη.
    Καποως ετσι δεν κατεληξε στις αποφασεις του και ο αειμνηστος Βενιζελος , που μας πηγε αρον-αρον στην Σμυρνη το 1919 , για να νικηθουμε ατιμωτικα και να μας διωξουν απο την Ανατολη οριστικα οι Τουρκοι και κυριως οι δικοι του συμφεροντολογοι -και οχι της Ελλαδος- Συμμαχοι ,που τωρα ”τρεχουν και δεν προλαβαινουν” να υποστηριξουν το Οικουμενικο Πατριαρχειο με τους 3000-το πολυ- Ρωμηους, μαλλον λογω του ομοδοξου ”ξανθου γενους” .

  2. «…μας πηγε αρον-αρον στην Σμυρνη το 1919…»

    «Κόσμημα ανιχνευτικό», τό σερνάμενο
    τεστάρει πολλές καί βαριές παθογένειες ταυτόχρονα,

    άς τό αξιοποιεί διαγνωστικά ό εθέλων καί δυνάμενος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα