ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΛΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι οι: -Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ, Αντ. Οικονόμου, -Αντιστράτηγος ε.α. Αθαν. Νικολοδήμος, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΦ -Αντιστράτηγος ε.α. Κων. Σκαρμαλιωράκης -Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Κων. Αχιλλείου. Θα προηγηθεί χαιρετισμός-καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλονικέων Αθηνών, Αντιπτέραρχο(Ι) ε.α. Ζαφ. Ταμπακίδη…

Μία ευγενική κίνηση-πρωτοβουλία που προγραμματίζεται γιά την επόμενη Τετάρτη-15 Μαΐου 2024 και που αντανακλά οφειλόμενη δημόσια τιμή εις το πρόσωπο του τιμηθησόμενου αειμνήστου Στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου και που βεβαίως περιποιεί εις τους οργανωτές της. Που δεν άλλοι από το Σύλλογο Θεσσαλονικέων Αθηνών, που τιμούν την μνήμη του κεκοιμημένου Στρατηγού, εκ Μάνης καταγόμενου, αλλά τελικώς πιστού Θεσσαλονικέως, που έφυγε από τη ζωή στις 2 Ιουνίου πέρυσι.

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι οι:

-Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ, Αντ. Οικονόμου

-Αντιστράτηγος ε.α. Αθαν. Νικολοδήμος, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΦ

-Αντιστράτηγος ε.α. Κων. Σκαρμαλιωράκης

-Αντισυνταγματάρχης (ΠΖ) Κων. Αχιλλείου

Θα προηγηθεί χαιρετισμός-καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλονικέων Αθηνών, Αντιπτέραρχο(Ι) ε.α. Ζαφ. Ταμπακίδη.

Θα παραστούν εκπρόσωποι από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μεταφέρω την σχετική πρόσκληση του Συλλόγου Θεσσαλονίκων:

Αγαπητά μέλη και φίλοι

Φέρεται σε γνώση σας, ότι την Τετάρτη 15/5 και ώρα 20:00, ο Σύνδεσμος Θεσσαλονικέων, μαζί με συμμαθητές, φίλους και συναδέλφους του προσφάτως αποβιώσαντος συμπολίτη μας, Στρατηγού (ΠΒ) Μιχαήλ Κωσταράκου, Επιτίμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και 1ου Έλληνα Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕU/MC), οργανώνει εκδήλωση στη μνήμη του, η οποία θα λάβει χώρα στο εντευκτήριό μας, Αβέρωφ 11, 5ος όροφος (διασταύρωση Μάρνη με 3ης Σεπτεμβρίου).

Ο αείμνηστος Στρατηγός, είχε τιμήσει τον Σύνδεσμό μας με την παρουσία του στο Πολεμικό Μουσείο το 2014, όταν εορτάζετο η αδελφοποίηση της Θεσσαλονίκης με 8 πόλεις του εξωτερικού, ενώ παράλληλα μας είχε δωρίσει έναν πολύτιμο αναμνηστικό συλλεκτικό τόμο, έκδοσης ΓΕΣ/ΓΕΕΘΑ, με παλιές και σπάνιες έγχρωμες λιθοτυπίες – φωτογραφίες της συμπρωτεύουσας.

Γι’ αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν, που τίμησε όσο λίγοι την πόλη του, την στολή του, τις Ενοπλες Δυνάμεις και την Ελλάδα εν γένει στο εξωτερικό, καλείσθε όλοι να παρευρεθείτε στην υπόψη εκδήλωση, ώστε να Τού αποτίσουμε το δέοντα φόρο τιμής και μνήμης. Θα ομιλήσουν για 30΄ περίπου διακεκριμένοι ομιλητές και θα ακολουθήσει η παράθεση κρύου πιάτου, όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις. Πέρας εκδήλωσης 22.30΄.

Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι Δευτέρα 13/5: Οι μεν του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων στο τηλέφωνο 2108222920 ή στο γνωστό e-mail [email protected], τα δε στελέχη του Ελληνικού Στρατού είτε στους Συνδέσμους τους και εκείνοι με τη σειρά τους στον κ. Κων. Χολέβα, τηλ. 6932566956 είτε απευθείας στον προαναφερθέντα κ.Κων. Χολέβα.
Όσοι πιστοί λοιπόν…

Σ.Χ.Μ.

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα