Εισβολή αντιεξουσιαστών σε αίθουσα που δίδασκε ο Αγγελος Συρίγος

11/3/17 | 0 | 0 | 642 εμφανίσεις

Εισβολή στην αίθουσα του Παντείου όπου δίδασκε ο καθηγητής Αγγελος Συρίγος πραγματοποίησαν άγνωστοι την Παρασκευή το απόγευμα, λίγες έβδομάδες μετά τον ξυλοδαρμό του εντός του Πανεπιστημίου.

Οι νεαροί φώναξαν υβριστικά συνθήματα και κατηγόρησαν τον ίδιο και τις πρυτανικές αρχές του Παντείου Πανεπιστημίου για τη στάση τους, με αφορμή την ποινική δίωξη σε 25χρονο νεαρό για τον ξυλοδαρμό του κ. Συρίγου.

«Δεν έχουμε σκοπό να ανεχτούμε κανένα Συρίγο ποτέ και πουθενά, αντίθετα θα κάνουμε τα πάντα, ώστε καθένας και κάθε μία να είναι ελεύθερος/η να εκφραστεί και να δημιουργήσει για τα συμφέροντα της Κοινωνίας και της απελευθέρωσής της, και όχι για τις ανάγκες των αφεντικών και του Κράτους» ανέφεραν σε προκήρυξη που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

“Καθημερινή”

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/1/21 | (0 σχόλια)
    Αλέξης Παπαχελάς Οι διερευνητικές συνομιλίες θα αρχίσουν σε μερικές ημέρες. Η Αγκυρα έχει ξεκαθαρίσει, με όσο μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί, πως θα θελήσει να βάλει στην ατζέντα τα ζητήματα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και της ιδιοκτησίας ορισμένων νησίδων και βραχονησίδων. ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας