Εβρος: Τι δηλώνουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη

10/3/18 | 0 | 0 | 640 εμφανίσεις
ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.ΑΣ.

Στην εισαγγελέα Ορεστιάδας οδηγήθηκαν οι δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, που συνελήφθησαν στον Εβρο, σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη.

Οι δημοσιογράφοι, ένας άνδρας 31 ετών και μία γυναίκα 32 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου.

Οι δυο τους δήλωσαν ότι ετοίμαζαν ένα ντοκιμαντέρ για το ARD, για τις διαδρομές που ακολουθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες. Υποστήριξαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι δεν είδαν την πρώτη απαγορευτική πινακίδα και ότι μόλις είδαν τη δεύτερη σταμάτησαν στο σημείο στο οποίο συνελήφθησαν.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι δύο δημοσιογράφοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι μόνο για είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή, δηλαδή είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Πηγή: Εβρος: Τι δηλώνουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι που συνελήφθησαν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη | iefimerida.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    19/10/20 | (1 σχόλια)
    ΠΕΤΡΟΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑΣ* 18.10.2020 • 09:59 Η νέα ΝAVΤEX της Τουρκίας για την έξοδο του «Ορούτς Ρέις» κατέδειξε τα όρια της δεσμευμένης περιοχής, που εκτείνονται νοτίως του σημείου που απέχει 6,5 ν.μ. από το σύμπλεγμα Μεγίστης/Καστελλορίζου. Πρόκειται για περιοχή υφαλοκρηπίδας από ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας