Δομνα Μιχαηλίδου: «Να δουλεύουν οι συνταξιούχοι – Η μητέρα μου 72 ετών και θα ήθελε δουλειά»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τι είπε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Η Δομνα Μιχαηλίδου υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη  δήλωσε  πως οι συνταξιούχοι που αισθάνονται ότι μπορούν να δουλέψουν έχοντας ενέργεια και δύναμη όπως η μητέρα της που είναι 72 ετών θα ήταν καλό να δουλεύουν, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά να συμφωνεί πλήρως.

Δείτε το βίντεο

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/domna-mixailidou-na-douleyoun-oi-syntaksiouxoi-i-mitera-mou-72-eton-kai-tha-ithele-douleia/

spot_img

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για αυτό τους κόβει τη σύνταξη και τους βάζει να πληρώνουν μη ανταποδοτικές και υψηλές ασφαλιστικές εισφορές.
    Σε καμία άλλη χώρα της ΕΕ ούτε στις πτωχές Βουλγαρία, Ρουμανία δεν κόβονται οι συντάξεις των εργαζομένων συνταξιούχων.
    Σε καμία άλλη χώρα του ΚΟΣΜΟΥ δεν υπάρχει κυβέρνηση 64 μελών και για αυτό έχουμε να ακούμε τις χυδαιότητες τύπου Γεωργιάδη (ας ερχόταν σε εμένα να του δώσω φάρμακο) και τύπου Μιχαηλίδου (ας περπατάνε τα παιδιά 5-6 χλμ το πρωί κάνει καλό) και το φρέσκο να δουλεύουν μέχρι τα 72 οι συνταξιούχοι για να αγοράζει συνολάκια από τον κρατικό πυ.
    Η αλαζονεία της εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο.

  2. ου να σου γαμ… Ο Θεός να σου κόβει μέρες και να δίνει χρόνια στους συνταξιούχους με αυτά που λές. Να δουλεύουν οι συνταξιούχοι για να τα τρώτε εσείς τις ΝΔ. Μαυρίστε τους το συντομότερο δυνατόν.

  3. Οι άνθρωποι, κα. υπουργέ, δεν εργάζονται λόγω… ιδανικών αλλά επειδή έχουν ανάγκη.
    Εάν διαφωνείτε μπορείτε να μας πείτε πόσοι συνταξιούχοι του δημοσίου είναι πρόθυμοι να συνεχίσουν να εργάζονται μετά το προβλεπόμενο όριο.

  4. Η μητέρα της καταδίκασε εαυτήν σε ισόβια καταναγκαστική εργασία για το ολέθριο σφάλμα που έκανε πριν 36 χρόνια.

  5. Η αναλγησία και ο στυγνός κυνισμός των μελών αυτής της κυβέρνησης δεν έχει όριο.
    Το πρόβλημα ωστόσο βρίσκεται και στο γεγονός ότι η υποκουλτούρα αυτών των δυσωδών λεπρών έχει μολύνει εγκάρσια όλα τα στρώματα της κοινωνίας: παιδεραστές, teen-gangs, μαζικές δολοφονίες στα Τέμπη, αστυνομικοί που ενώ μαχαιρώνονται μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια τους άοπλες ανυπεράσπιστες γυναίκες κρύβονται ακόμα πιο βαθιά στα κουβούκλια τους, πολεμικά αεροπλάνα που πέφτουν στην θάλασσα αλλά δεν ανασύρονται τα συντρίμμια τους ώστε να γίνει ο πρέπον έλεγχος, και άλλα πολλά και άσχημα, αποτελούν συμπτώματα έξαρσης μιας γενικής ηθικής και πνευματικής κατάπτωσης που βρίσκεται η νεότερη Ελλάδα. Μιας και όταν η ουρά―δλδ. ο μέσος κοινός πολίτης―βλέπει ότι το κεφάλι―η πολιτική και δικαστική εξουσία―βρομάει, μιμείται τις συνήθειες αυτού.
    Δυστυχώς αυτή είναι η συμπεριφορά ανθρώπων οι οποίοι επειδή έχουν εκλεγεί ή επιλεχθεί να κυβερνήσουν τον τόπο αντί να αισθάνονται τιμή και υποχρέωση, η αλαζονική τους νοοτροπία, αντιθέτως, τους κάνει, με πολύ μεγάλη άνεση και ευκολία, να εκφράζονται με υποτιμητικό τρόπο για τους συμπολίτες τους, λες και πρόκειται για ανώτερα όντα ενώ ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με τον κοπροζωμό της κοινωνίας, για ειδεχθή ζόμπι, μισανθρώπους, οι οποίοι κάποια στιγμή θα πρέπει να πληρώσουν. Και θα πρέπει να πληρώσουν όχι με τα μέτρα και τα σταθμά της σημερινής ψευδό-Δημοκρατίας αλλά με τα μέτρα και τα σταθμά της Αθηναϊκής Δημοκρατίας.
    Η Δημοκρατία, η αληθινή Δημοκρατία, για να λειτουργήσει σωστά οφείλει να
    επιβάλλει τις πιο αυστηρές αρχές και ποινές στους λειτουργούς της. Αυτοί πρέπει είναι οι πρώτοι τη τάξη τιμωρούμενοι και όχι οι απλοί υπάλληλοι/πολίτες.
    Η ασυλία των κυβερνώντων πολιτικών και δικαστών είναι στοιχείο της Τυραννίας, όχι της Δημοκρατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα