Δημήτριος Βερδελής: Ο επικερδής «ανθρωπισμός» των δικαιωματιστών 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

Γράφει ο Δημήτριος Βερδελής*

Η πραγματικότητα σχετικά με τη δικτύωση και το lobbying στο περιβάλλον της Βελγικής πρωτεύουσας αλλά και της πανέμορφης πόλης του Στρασβούργου στην Γαλλική Αλσατία δεν είναι κάτι το καινοφανές υπάρχει από τότε που δημιουργήθηκε η Ευρωγραφειοκρατία απλώς το ευρύ κοινό στην πατρίδα μας έμαθε(;) τι γίνεται με την υπόθεση της ανέκαθεν ΠΑΣΟΚ -και ουδέποτε κεντροδεξιάς- Ευρωβουλευτού κυρίας Καϊλή που αν ερευνήσουμε σε βάθος θα δούμε ότι μάλλον κέρδισε λιγότερα από κάποιους πιο υψηλά ιστάμενους οι οποίοι «την πρόδωσαν» όπως η ίδια δήλωσε. Το Qatargate φαίνεται ότι αγγίζει όλη την ευρωομάδα των Σοσιαλδημοκρατών και ίσως και άλλες ευρωομάδες και ενδεχομένως και την ίδια την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (όλοι στο Δούρειο Ίππο της ΝΔ για να πλήξει την άνοδο του ΠΑΣΟΚ κύριε Ανδρουλάκη μου;) αλλά ας εστιάσουμε στα καθ’ ημάς. Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι σύντροφος και πατέρας του παιδιού της Εύας Καϊλή είπε στην κατάθεσή του ότι χρειάζονται τις ΜΚΟ για να ρέει το χρήμα. Και το χρήμα έρεε. Το χρήμα έρεε και ρέει μέσω των ΜΚΟ και αυτό φαίνεται σε μια περίπτωση που έστελνε πολύ κόσμο στα δικαστήρια υπολογίζοντας μάλλον στο ότι αν παριστάνεις ότι υπερασπίζεσαι δικαιώματα θα έχεις και μια ιδιότυπη ασυλία αλλά οι αρχές αγρυπνούν και ευτυχώς όχι μονάχα αυτές του Βελγίου. Ο Εισαγγελέας της Κω λοιπόν παρέπεμψε με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης τον εθνικό μηνυτή και διευθυντή της ΜΚΟ «Ελληνικό παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι» και τον Tommy Olsen ιδρυτή και διευθυντή της ΜΚΟ Aegean Boat Report. Η κατηγορία η οποία τους αποδίδεται είναι διευκόλυνση εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα μας με σκοπό τον πορισμό εισοδήματος. Να λοιπόν που βρίσκει χρήματα να προβαίνει σε μηνύσεις ο εθνικός μας μηνυτής αλλά από ο, τι φαίνεται δεν χρηματοδοτείται μόνο από εκεί. Το ζήτημα στην περίπτωση Δημητρά και λοιπών ψευδοανθρωπιστών δεν είναι η βοήθεια που υποτίθεται πως παρέχουν σε βασανισμένους ανθρώπους. Είναι ότι τους εκμεταλλεύονται, τους καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες και ότι πέραν του ότι παρανομούν οι ίδιοι διευκολύνοντας την παράνομη είσοδο στη χώρα άγουν και τους δυστυχισμένους ανθρώπους στην παρανομία μη βρίσκοντας το μέλλον που ανέμεναν. Μπορεί λοιπόν ο «ανθρωπισμός» τους να είναι επικερδής αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα.»

*Νομικός

 

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξαιρετικό το άρθρο ,με καταγραφή της ισχυούσης πραγματικότητος για τις ΜΚΟ , όπου αυτές υπάρχουν και λειτουργούν .
    Καιρός να είμαστε ”σφιγμένοι” έναντι των δικαιωματιστών και των συνοδοιπόρων τους αλληλέγγυων , που ”πορεύονται΄” επαγγελματικώς και οικονομικώς -και στο θέμα του πατρός Αντωνίου και σε άλλα παρόμοια γιατί ”αυτό παίζει”-.
    Στα όχι πολύ παλιά χρόνια είχαμε Ορφανοτροφεία σε λίγες πόλεις τώρα έχουμε σα κάθε γειτονιά ΜΚΟ για τα παιδιά και τις γυναίκες-κάθε ηλικίας – ,ακόμη και για τα ζώα.
    Τόση φιλαλληλία έχουμε να δούμε από τον Καλό Σαμαρείτη .
    Είναι φιλαλληλία ή επαγγελματική αποκατάσταση και μάλιστα προσοδοφόρος ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα