Δεν σταματούν τα σκάνδαλα με τον Χάντερ Μπάιντεν – Γυμνός σε νεροτσουλήθρα και ομαδικά όργια με γυναίκες

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Τζο Μπάιντεν συνεχίζει να τον «καλύπτει»

Σάλος έχει δημιουργηθεί για άλλη μία φορά με τις νέες φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν τον Χάντερ Μπάιντεν, γιο του προέδρου των ΗΠΑ, να κάνει γυμνός νεροτσουλήθρα και να συμμετέχει σε ομαδικά όργια με εκδιδόμενες γυναίκες

Πριν τις αμερικανικές εκλογές τα δυτικά ΜΜΕ στο σύνολό τους έκαναν ότι μπορούσαν για να κρύψουν τα σκάνδαλα του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ και ασχολούνταν εργολαβικά πως να διαβάλουν τον τότε πρόεδρο Ν.Τραμπ δημιουργώντας απίθανες αρνητικές ιστορίες βασισμένες σε ανύπαρκτα δεδομένα.

Τώρα όμως φαίνεται πως δεν μπορεί να κρυφτεί τίποτε ίσως γιατί κανείς δεν πιστεύει στα ΜΜΕ ότι ο Τζο Μπάιντεν θα ξαναείναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία, άλλωστε πρόκειται για την χειρότερη αμερικανική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, στα βίντεο φαίνεται ο Χάντερ να διασχίζει το γκαζόν ενός πολυτελούς Airbnb αξίας 4.140 δολαρίων ανά διανυκτέρευση στο Μαλιμπού, να βγάζει τα ρούχα του μένοντας γυμνός και να γλιστράει σε μια νεροτσουλήθρα στην πισίνα του ακινήτου.

Άλλες εικόνες τον δείχνουν να κάνει ομαδικό σεξ και να διασκεδάζει με πόρνες στο τζακούζι της πολυτελούς ενοικιαζόμενης κατοικίας του το 2018.

Τα βίντεο ήταν αποθηκευμένα στο εγκαταλελειμμένο laptop του Χάντερ και περιήλθαν στην DailyMail.com. Αυτό συμβαίνει την ώρα που ο πρόεδρος Μπάιντεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάντερ και τον επαίνεσε που ξεπέρασε τον εθισμό του στα ναρκωτικά σε συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Πάντως στις ΗΠΑ ο εθισμός του Χάντερ Μπάιντεν με τα ναρκωτικά έχει γίνει είδος ανέκδοτου…

 

«Αγαπώ τον γιο μου», είπε ο Μπάιντεν όταν ρωτήθηκε για το αν η δουλειά ή οι παρελθοντικοί αγώνες του Χάντερ θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάρος στην προεκλογική εκστρατεία του 2024. «Πάλεψε με ένα πρόβλημα εθισμού και το ξεπέρασε, έγραψε γι’ αυτό»

«Και όχι, δεν υπάρχει ούτε ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει, καθόλου, που θα επηρέαζε εμένα ή τις Ηνωμένες Πολιτείες σε σχέση με τον γιο μου Χάντερ».

Τι δείχνει το επίμαχο βίντεο

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2018 ο Χάντερ νοίκιασε δύο πολυτελή σπίτια γύρω από το Λος Άντζελες, συμπεριλαμβανομένης μιας βίλας έξι υπνοδωματίων με πισίνα, υδρομασάζ και νεροτσουλήθρα στην περιφραγμένη γειτονιά Serra Retreat στους λόφους του Μαλιμπού.

Σε αυτήν τη βίλα προσκάλεσε έναν φίλο της Χάλι Μπάιντεν, της πρώην ερωμένης του και χήρας του αδελφού του, να έρθει να διασκεδάσει μαζί του. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της το φθινόπωρο του 2018 για να δει τον Χάντερ, η γυναίκα τον βιντεοσκόπησε να χοροπηδάει γυμνός στην πισίνα και να χτυπάει τον ίδιο του τον πισινό.

Σε ένα άλλο βίντεο ο Χάντερ κυκλοφορεί με ποδήλατο στο γκαζόν, το εγκαταλείπει και βγάζει το παντελόνι του. Γυμνός, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της νεροτσουλήθρας και κατεβαίνει, πέφτοντας στην πισίνα, ενώ η γυναίκα γελάει.

 

Ο Χάντερ φάνηκε να έχει παιχνιδιάρικη διάθεση εκείνη την εβδομάδα, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα φιλοξένησε φίλους του σε ένα δεύτερο ενοικιαζόμενο ακίνητο στο Δυτικό Χόλιγουντ και τους έβαλε να τον φωτογραφίσουν ποζάροντας με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου παρόμοια με το σήμα κατατεθέν του πατέρα του Τζο, ένα ανοιχτό κόκκινο κασκόλ, ένα μικροσκοπικό λευκό εσώρουχο και κοκκινόλευκα αθλητικά παπούτσια.

Ακόμη, βίντεο με τον Χάντερ στο ακίνητο των 7 εκατομμυρίων δολαρίων στην πλαγιά του λόφου του Δυτικού Χόλιγουντ τον δείχνουν να ψήνει και να χορεύει γυμνόστηθος, ενώ δύο άγνωστοι άνδρες κάθονταν κοντά του στην πισίνα.

Από την άλλη, σε ένα σετ παράξενων φωτογραφιών, ο Χάντερ ποζάρει τόπλες με τη φίλη του σε ένα από τα υπνοδωμάτια του ακινήτου, γλείφει το πρόσωπό της και χαμογελάει καθώς της τραβάει τα μαλλιά ενώ εκείνη σκύβει στο κρεβάτι.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, μια εβδομάδα πριν από τα πάρτι στο Λος Άντζελες, έστειλε μήνυμα στον Χάντερ λέγοντας «Πώς είσαι; Είμαι καθαρή εδώ και 10 μέρες!!! Wahoo!!».

Ο Χάντερ απάντησε μια μέρα αργότερα με ένα παραμορφωμένο κείμενο που προφανώς αναφερόταν στο ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τα πάρτι των οργίων

Ο Χάντερ διοργάνωσε, επίσης, δύο ξέφρενα πάρτι στα πολυτελή, ενοικιαζόμενα «εξοχικά» του. Μια φωτογραφία που τράβηξε ο ίδιος δείχνει δύο πόρνες γυμνές στο τζακούζι του σπιτιού στο Μαλιμπού, με έναν λευκό σκύλο να κάνει βόλτες κατά μήκος της άκρης του τζακούζι. Σε μια άλλη φωτογραφία η μία από αυτές κολυμπάει γυμνή στην πισίνα.

Οι ίδιες δύο γυναίκες και ο σκύλος εμφανίζονται σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Χάντερ στον λογαριασμό του στο PornHub Pro, με τις δύο γυναίκες να κάθονται από πάνω του, καθώς αυτός ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, και τον σκύλο στα πόδια του.

Σε μια άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 4 Οκτωβρίου στο σπίτι στο Μαλιμπού, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι καταχωρημένο στο AirBnB προς ενοικίαση προς 4.140 δολάρια τη βραδιά, δείχνει τον Hunter να κοιμάται σε ένα κρεβάτι με ουρανό και μια πίπα κρακ στο στόμα.

Η σκανδαλώδης φωτογραφία έγινε μία από τις πιο διαδεδομένες εικόνες από το laptop αφού έπεσε στα χέρια των μέσων ενημέρωσης από τον Οκτώβριο του 2020.

Σε ένα άλλο πάρτι στη βίλα στο Δυτικό Χόλιγουντ, οι φωτογραφίες δείχνουν τον Χάντερ να στέκεται γυμνός δίπλα σε δύο γυναίκες με εσώρουχα η μία πάνω στην άλλη σε ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα.

Ένα αντίγραφο ενός από τα βίντεο, που δείχνει τον Χάντερ να κάνει βόλτα με το ποδήλατο και να καταλήγει στην νεροτσουλήθρα, κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούλιο.

Το βίντεο υποστηρίχθηκε ότι προέρχεται από μια παρτίδα υλικού που αναρτήθηκε στο αμφιλεγόμενο chatroom 4chan, το οποίο φέρεται να προέκυψε από χακάρισμα του λογαριασμού iCloud του Χάντερ.

Ωστόσο, οι αναφορές για το χάκινγκ δεν επαληθεύτηκαν και η DailyMail.com βρήκε το ίδιο περιεχόμενο που περιείχε ο εγκαταλελειμμένος φορητός υπολογιστής του Χάντερ.

https://www.pronews.gr/kosmos/den-stamatoun-ta-skandala-me-ton-xanter-mpainten-gymnos-se-nerotsoulithra-kai-parti-me-pornes/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα