Δεν είναι μόνο η παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη…Σχεδόν 14.000 παρακολουθήσεις έγιναν το 2021 και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει στη χρονιά που διανύουμε! Πρώην στελέχη της ΕΥΠ γελάνε με την επίκληση της «εθνικής ασφάλειας». «Δεν μπορεί να μιλάμε για λόγους εθνικής ασφάλειας, για τόσο μεγάλο αριθμό παρακολουθήσεων».

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Πλειός περιέγραψε την κατάσταση στην πραγματική της διάσταση με δύο λόγια στο twitter.

Για όσους σπεύσουν να μιλήσουν για υπερβολές θα επισημάνουμε ότι τα τελευταία 3 χρόνια είναι κανόνας να μιλάς από το τηλέφωνο μέσω κάποιας πλατφόρμας που υποτίθεται παρέχει ασφάλεια. Υποτίθεται… Έχει περάσει στην καθημερινότητα των δημοσιογράφων και όχι μόνο βεβαίως αυτών ότι «μας ακούνε». Πολλοί -μεταξύ αυτών και εμείς- θεωρούσαμε ότι δεν υπάρχουν τεχνικές δυνατότητες για μαζικές παρακολουθήσεις. Οι αριθμοί μας διαψεύδουν…Ελπίζουμε ότι παρουσιαστές εκπομπών που χασκογελούσαν όταν ανακοινώθηκε η ατιμωτική 108η θέση για την Ελλάδα στη λίστα για την ελευθερία του Τύπου θα είναι τώρα πιο σοβαροί και συγκρατημένοι, γιατί θα έχουν καταλάβει ότι βρισκόμαστε μόλις στην αφετηρία των αποκαλύψεων.

Κι όλα αυτά η κυβέρνηση και η ΝΔ τα αντιμετωπίζει με έναν τρόπο που προκαλεί ακόμη περισσότερο τους Έλληνες πολίτες που ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση είναι εξοργισμένοι με όσα αποκαλύπτονται…

https://www.militaire.gr/den-einai-mono-o-k-androylakis-13-751-parakoloythiseis-se-ena-chrono-zitoyn-exigiseis/