ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πώς οι πύραυλοι του IRGC σφυροκοπούν το κέντρο κατασκοπείας της Μοσάντ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
ΤΕΧΡΑΝΗ, 16 Ιανουαρίου (MNA) – Πλάνα δείχνουν τη στιγμή που οι πύραυλοι του IRGC εκτοξεύτηκαν σε ένα κύριο κέντρο κατασκοπείας της Μοσάντ του ισραηλινού καθεστώτος στην περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το IRGC ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι μια πυραυλική επίθεση είχε εξαπολυθεί σε ένα κύριο κέντρο κατασκοπείας της υπηρεσίας κατασκοπείας Μοσάντ του ισραηλινού καθεστώτος στην περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν.
Ανέφερε ότι το χτύπημα ήταν σημάδι της πλήρους υπεροχής των μυστικών υπηρεσιών του IRGC έναντι των βάσεων και των δραστηριοτήτων του Σιωνιστικού καθεστώτος στην περιοχή.
Το IRGC πρόσθεσε ότι η πυραυλική του επίθεση στην περιοχή του Ιρακινού Κουρδιστάν κατέστρεψε ολοσχερώς το κέντρο της Μοσάντ εκεί.
Σημείωσε ότι το κέντρο της Μοσάντ χρησιμοποιήθηκε «για την ανάπτυξη επιχειρήσεων κατασκοπείας και τον σχεδιασμό τρομοκρατικών ενεργειών» σε όλη την περιοχή, ειδικά στο Ιράν.
Η πυραυλική επίθεση κατά του κέντρου της Μοσάντ, ανέφερε η δήλωση, έγινε ως αντίποινα για τις πρόσφατες δολοφονίες των διοικητών του Μετώπου της Αντίστασης, ιδιαίτερα εκείνων του IRGC, από το Σιωνιστικό καθεστώς.

Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης ανακοίνωσε στην υπ’ αριθμόν 2 ανακοίνωσή του ότι οι χώροι συγκέντρωσης των διοικητών και τα κύρια στοιχεία που σχετίζονται με τα πρόσφατα τρομοκρατικά εγκλήματα στο Κερμάν και στο Ρασκ στη Συρία καταστράφηκαν με βαλλιστικούς πυραύλους στο πλαίσιο της πυραυλικής επιχείρησης πριν από μία ώρα.

Ο λογότυπος των Φρουρών της Επανάστασης

Σύμφωνα με το Hamshahri Online, μετά την πυραυλική επιχείρηση πριν από μία ώρα κατά των αρχηγείων κατασκοπείας και τη συγκέντρωση αντιιρανικών τρομοκρατικών ομάδων σε ορισμένες περιοχές της περιοχής, δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση αρ. 2 του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης.
Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
Στο όνομα του Αλλάχ, του Πολυεύσπλαχνου, του Πολυεύσπλαχνου,
“Ο Θεός να ευλογεί αυτούς που πολεμούν επειδή είναι καταπιεστές, και ο Θεός είναι η βοήθειά τους, το Πανίσχυρο”

αγαπητό και ευγενές έθνος του Ιράν, το
Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης ως απάντηση στα εγκλήματα τρομοκρατικές ομάδες, καταπιέζοντας το μαρτύριο μιας ομάδας αγαπημένων συμπατριωτών μας στο Kerman και στο Rask. τόποι συγκέντρωσης διοικητών και κύρια στοιχεία που σχετίζονται με πρόσφατες τρομοκρατικές επιχειρήσεις· Συγκεκριμένα, το ISIS εντοπίστηκε στα κατεχόμενα εδάφη της Συρίας και τα κατέστρεψε εκτοξεύοντας πλήθος βαλλιστικών πυραύλων.
Το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης διαβεβαιώνει το μεγάλο έθνος του Ιράν ότι θα βρει τις τρομοκρατικές ομάδες που είναι κακόβουλες για το ιρανικό έθνος όπου κι αν βρίσκονται και θα τις τιμωρήσει για τις επαίσχυντες πράξεις τους.
Θα ανακοινωθούν και άλλοι κατεστραμμένοι στόχοι.
“Και τι είναι νίκη εκτός από τον Αλλάχ, τον Υπέρτατο, τον Σοφό”

@IRNA

  • πριν από 58 λεπτά.26 Ιανουαρίου 1402, 05:00

    Τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης του Κουρδιστάν ανέφεραν τη σύλληψη του Ιρανού υπηκόου Νικ στο Ερμπίλ

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης της περιοχής του Κουρδιστάν, ένας Ιρανός υπήκοος συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας της περιοχής του Κουρδιστάν στη συνοικία Molla Omar της πόλης Erbil μετά την επίθεση με πυραύλους του IRGC.

  • πριν 2 ώρες.16 Ιανουαρίου 03:10

    Τοπικά μέσα ενημέρωσης του Ιράκ: Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη ασφαλείας σχετικά με την «καταπάτηση του Ιράν στο ιρακινό έδαφος».

    Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Ιράκ μετέδωσαν ότι η κυβέρνηση της χώρας θα πραγματοποιήσει συνεδρίαση για την ασφάλεια με θέμα “την καταπάτηση του Ιράν στο ιρακινό έδαφος και τη μη συμμόρφωση του Ιράν με τη συμφωνία ασφαλείας μεταξύ των δύο χωρών” την Τρίτη.

  • 3 ώρες πριν.16 Ιανουαρίου   02:36

    Ένα μωρό ενός έτους, η Zina Poror Dezeyi, σκοτώθηκε στην επίθεση του IRGC στο Erbil

    Τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης του Κουρδιστάν δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που το σώμα ενός μωρού ανασύρθηκε από τα ερείπια μετά την επίθεση με πυραύλους του IRGC στο Ερμπίλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το όνομά της είναι Zina Phoror Dezeyi και έπρεπε να γιορτάσει τα γενέθλιά της ενός έτους στις 25 Ιανουαρίου.

  • 3 ώρες πριν.16 Ιανουαρίου   02:06

    Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ καταδίκασε έντονα τις πυραυλικές επιθέσεις του IRGC στο Erbil

    Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ καταδίκασε έντονα τις πυραυλικές επιθέσεις του IRGC στο Erbil. Ο Μάθιου Μίλερ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων αυτών των επιθέσεων και πρόσθεσε ότι αυτές οι επιθέσεις «υπονομεύουν τη σταθερότητα στο Ιράκ».

  • 4 ώρες πριν.16 Ιανουαρίου  01:08

    Πρωθυπουργός του Κουρδιστάν: Θα δράσουμε με τους εταίρους μας ενάντια στις βάναυσες επιθέσεις σε αθώους ανθρώπους

    Ο Πρωθυπουργός της Περιφέρειας του Κουρδιστάν καταδίκασε σθεναρά τις πυραυλικές επιθέσεις του IRGC στο Erbil και ζήτησε από την ιρακινή κυβέρνηση να λάβει θέση αρχής για τη σαφή παραβίαση της κυριαρχίας του Ιράκ και της περιοχής του Κουρδιστάν.

    Ο Μασρούρ Μπαρζανί κάλεσε επίσης τη διεθνή κοινότητα «να μην σιωπήσει μπροστά στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά του λαού του Κουρδιστάν».

    Και πρόσθεσε: «Τις επόμενες ημέρες θα εργαστούμε με τους εταίρους μας στη διεθνή κοινότητα για να αποτρέψουμε αυτές τις βάρβαρες επιθέσεις εναντίον του αθώου λαού μας».

  • πριν 5 ώρες.16 Ιανουαρίου  00:28

    Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ: Υποστηρίζουμε την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ

    Ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, ως απάντηση στις επιθέσεις με πυραύλους του IRGC, είπε ότι η Ουάσιγκτον θα συνεχίσει να αξιολογεί την κατάσταση, αλλά οι αρχικές ενδείξεις δείχνουν ότι αυτές οι επιθέσεις ήταν “απερίσκεπτες και ανακριβείς”. Η Adrienne Watson πρόσθεσε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την κυριαρχία, την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα του Ιράκ».

  • πριν 5 ώρες.16 Ιανουαρίου  00:02

    Οργάνωση Ασφαλείας της Περιφέρειας Κουρδιστάν: Οι ανακοινώσεις του IRGC για επιθέσεις με πυραύλους είναι αβάσιμοι ισχυρισμοί

    Σε ανακοίνωσή της, η Οργάνωση Ασφαλείας της Περιφέρειας του Κουρδιστάν χαρακτήρισε αβάσιμες τις ανακοινώσεις του IRGC για επιθέσεις με πυραύλους και χαρακτήρισε την επανάληψη αυτών των επιθέσεων παραβίαση της κυριαρχίας της περιοχής του Κουρδιστάν και του Ιράκ. Το IRGC ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι στόχευσε ένα από τα κεντρικά γραφεία της Μοσάντ στο Ερμπίλ.

    Αυτή η οργάνωση ανέφερε ότι τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα επιθέσεων με πυραύλους του IRGC και άλλοι έξι τραυματίστηκαν.

  • πριν 6 ώρες.15 Ιανουαρίου   23:22

    Tasnim: Οι θέσεις της επιτροπής Tahrir al-Sham και της ομάδας Hizb-e-Islami Turkestani στοχοποιήθηκαν στη Συρία

    Το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, που συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης, επικαλέστηκε τοπικές πηγές στην Ιντλίμπ και έγραψε ότι πύραυλοι του IRGC έπληξαν τις θέσεις της Επιτροπής Ταχρίρ αλ-Σαμ (Μέτωπο Al-Nusra) και της ομάδας Hizb-e-Islami Turkestan στο Jabal al -Περιοχή Samaq και γύρω από την πόλη Harim και άλλες περιοχές του Idlib.

  • πριν 6 ώρες.15 Ιανουαρίου   23:04

    Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Συνέλευσης του Κουρδιστάν: Η επίθεση του IRGC είχε στόχο ένα σπίτι και σκότωσε 5 πολίτες

    Ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού κοινοβουλίου του Κουρδιστάν Χάιμαν Χαγιοράμι είπε ότι η «αδικαιολόγητη» επίθεση του IRGC στο Ερμπίλ είχε στόχο το σπίτι ενός πολίτη που ονομαζόταν Φορόρ Ντιζέι, που σκότωσε τον ίδιο και τέσσερα μέλη της οικογένειάς του.

  • 7 ώρες πριν.15 Ιανουαρίου  22:29

    Δύο αξιωματούχοι ασφαλείας των ΗΠΑ: Η επίθεση του IRGC στο Erbil δεν προκάλεσε ζημιές σε εγκαταστάσεις και προσωπικό

    Δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι ασφαλείας δήλωσαν στο Reuters ότι η πυραυλική επίθεση στο Ερμπίλ δεν προκάλεσε ζημιές στα κτίριά τους και δεν προκάλεσε θύματα μεταξύ του προσωπικού. Ωστόσο, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο πολιτών και τον τραυματισμό άλλων πέντε.

  • 7 ώρες πριν.15  Ιανουαρίου , 22:14

    IRGC: Στοχοποιήσαμε ένα από τα κύρια στρατηγεία της Μοσάντ στο Ιρακινό Κουρδιστάν

    Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν σε ανακοίνωσή τους ότι ως απάντηση στη δολοφονία ορισμένων από τους διοικητές αυτού του ιδρύματος και των διοικητών ομάδων πληρεξουσίων της Ισλαμικής Δημοκρατίας στα χέρια του Ισραήλ, στόχευσαν ένα από τα κύρια κεντρικά γραφεία της Μοσάντ στην περιοχή του Κουρδιστάν. του Ιράκ με βαλλιστικούς πυραύλους.

  • πριν 8 ώρες.15 Ιανουαρίου  , 21:44

Το δημοσίευμα είναι απο ιρανική πηγή

www.iranintl.com

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα