Δείπνο του Έντι Ράμα με τον μυστικοσύμβουλο του Ερντογάν στα Τίρανα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

21 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του εκπροσώπου της Προεδρίας της Τουρκίας , Ιμπραχίμ Καλίν, που βρίσκεται στα Τίρανα και της αντιπροσωπείας που τον συνοδεύει.

Ο Έντι Ράμα χθες το βράδυ συναντήθηκε σε δείπνο εργασίας στο πρωθυπουργικό γραφείο με τον Καλίν, τον πρόεδρο της Τουρκικής Υπηρεσίας Συνεργασίας και Συντονισμού (TİKA), Σερντάρ Τσαμ και τον αναπληρωτή επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, Σελίμ Αργκάν.

Στο δείπνο παρακάθισαν επίσης ο Πρέσβης της Τουρκίας στα Τίρανα, Μουράτ Αχμέτ Γιορούκ, οι Αλβανοί υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών, Αρμπέν Αχμετάι, Εσωτερικών Σαντέρ Λιέσι, Ενέργειας και Υποδομών Νταμιάν Γκικνούρι καθώς επίσης ο δήμαρχος των Τιράνων, ανώτατα στελέχη των Τουρκικών Αερογραμμών και του ιδιωτικού τομέα.

Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις, οι τρέχουσες εξελίξεις σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο και η συνεργασία ανάμεσα στις δυο χώρες.

Σχόλιο : Ο Καλίν μεταφέρει τις Εντολές του Ερντογάν και δεν συζητά ποτέ και τίποτα …Δεν εχει εξουσιοδότηση για να διαπραγματευτεί !

veteranos.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Οπου ν’αναι θα κοπουν αυτα τα σουρτα-φερτα των Τουρκων με τους Αλβανους μολις κυρωσουμε την Συμφωνια με τα Σκοπια ,ο πρωταρχικος σκοπος της οποιας -κατα τις διακηρυξεις της συγκυβερνησεως των κ.κ. Τσιπρα και Καμμενου και κυριως του κ. Κοτζια-ηταν να αποκοψουμε την επαφη της Τουρκιας με τα κρατη των Δυτικων Βαλκανιων, ασχετως αν τωρα το ξεχασαμε και μιλαμε μονο για συναναπτυξη, οταν μαλιστα δεν εχουμε στην Ελλαδα μας ουτε απλη αναπτυξη.
    Με τα λογια και αλωνια και τουρκιστι ”με τον νου μας κανουμε μπαιραμ”.
    Καλα Χριστουγεννα με καθε καλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα