Ακόμη μία γυναίκα, που φέρεται να είχε σχέση με τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, καταγγέλλει πως είδε βίντεο με προσωπικές στιγμές της στο διαδίκτυο που διέρρευσαν από τον ίδιο μέσω των προφίλ που διατηρούσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», πρόκειται για γνωστή δημοσιογράφο από την Αθήνα

Η γυναίκα αναγνώρισε τον εαυτό της σε βίντεο από προσωπικές στιγμές που ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο χωρίς να ζητήσει ποτέ τη συναίνεσή της.

Η ίδια μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε επικοινωνία με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας.

Η δημοσιογράφος ζήτησε από τη δικηγόρο να τη βοηθήσει να δει το υλικό από προσωπικές στιγμές με διάφορες ερωτικές συντρόφους του, που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κοινοποιήσει μέσω διαφορετικών προφίλ στο διαδίκτυο, χωρίς τη συναίνεσή τους.

Εκεί, έντρομη η γυναίκα διαπίστωσε πως υπήρχαν εικόνες και με την ίδια, χωρίς πάντως να εμφανίζεται το πρόσωπό της, αλλά μόνο το κορμί της.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/gnosti-dimosiografos-kataggellei-ton-stathi-panagiotopoulo-eide-roz-vinteo-me-ton-eayto-tis-sto-diadiktyo/