‘Βόμβα’ στο πολιτικό σκηνικό! Πάμε άμεσα σε εθνικές εκλογές; Διαγωνισμός – εξπρές για ενημέρωση εκλογέων, ανάβει ‘φωτιές’!

14/12/20 | 0 | 0 | 205 εμφανίσεις

Ένας εξαιρετικά περίεργος διαγωνισμός – εξπρές που εξήγγειλε το Υπουργείο Εσωτερικών, αναζωπυρώνει φήμες για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Πρόκειται για διαγωνισμό ύψους τριών εκ. ευρώ για «εκστρατεία ενημέρωσης εκλογέων εκτός Ελλάδας»!

Όπως αναφέρεται, σε δύο specs προχωρά το Υπουργείο Εσωτερικών για την ανάθεση υπηρεσιών υλοποίησης της Εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας. Ο ένας διαγωνισμός αφορά στον επικοινωνιακό σχεδιασμό και την παραγωγή επικοινωνιακού και εντύπου υλικού της εκστρατείας, έχει προϋπολογισμό 300.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ και προθεσμία υποβολής προσφορών mv Παρασκευή 18/12/2020. Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά οε δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης της εκστρατείας, έχει προϋπολογισμό 2.700.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ και προθεσμία υποβολής προσφορών τη Δευτέρα 21/12/2020!

Γιατί τέτοιος διαγωνισμός που σχετίζεται άμεσα με εκλογές; Και γιατί τέτοια βιασύνη για την υλοποίηση του;

https://europost.gr/vomva-politiko-skiniko-pame-amesa-se-ethnikes-ekloges-diagonismos-expres/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/1/21 | (1 σχόλια)
    του Max Boot (*) Η πρόκληση - και η ευκαιρία - για τον Τζο Μπάιντεν είναι ότι διαδέχεται τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκε από κολοσσιαία ανικανότητα και αδιαφορία για το δημόσιο ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας