«Βόμβα» από ΗΠΑ: Έγγραφο αποκαλύπτει ότι ο FDA συγκάλυψε βλάβες & θανάτους από τα mRNA εμβόλια Pfizer & Moderna

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πώς ο οργανισμός αποσιώπησε όλες τις πληροφορίες για τις σοβαρές παρενέργειες των mRNA σκευασμάτων προστατεύοντας τα κέρδη των εταιρειών – Η αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά στο φως και η Pfizer αναγκάζεται να μιλήσει.

Οι προσπάθειες μιας ομάδας που ονομάζεται Public Health and Medical Professionals for Transparency (Επαγγελματίες της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη Διαφάνεια) έχουν οδηγήσει στο να έχουμε στα χέρια μας εμπιστευτικά έγγραφα που δείχνουν ότι η Pfizer και η FDA γνώριζαν ήδη από τις αρχές του 2021 ότι τα εμβόλια mRNA της Pfizer σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους, προκαλούν αυτόματες αποβολές σε εγκύους και βλάπτουν γενικά τις γυναίκες, τρεις φορές περισσότερο από τους άνδρες.

Συγκεκριμένα η FDA αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει έγγραφα με βάση δικαστική απόφαση που της επέβαλε τη δημοσιοποίηση των φακέλων της για το εμβόλιο mRNA, την οποία προσπάθησε να αποτρέψει ισχυριζόμενη ότι «η υπηρεσία χρειάζονταν 55 χρόνια για να συγκεντρώσει και να δημοσιοποιήσει αυτές τις πληροφορίες». Ο αρμόδιος δικαστής απέρριψε τον ισχυρισμό της FDA και τη διέταξε να δημοσιοποιεί 500 έγγραφα το μήνα.

Αυτή η  πρώτη ομάδα εγγράφων περιείχε μια βόμβα με τίτλο «Σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων μετά την έγκριση».

Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι μέσα σε μόλις 90 ημέρες μετά την κυκλοφορία του εμβολίου mRNA της Pfizer που πήρε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) από την FDA στις 12-01-2020, η εταιρεία γνώριζε ήδη εκούσιες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που αποκάλυπταν 1.223 θανάτους και περισσότερες από 42.000 αναφορές στις οποίες περιγράφονται συνολικά 158.893 παρενέργειες.

Οι αναφορές προέρχονται από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και άλλων κρατών.

Εκτός από τις «γενικές διαταραχές», η υπ’ αριθμόν 1 πιο συχνά αναφερόμενη κατηγορία παρενεργειών του εμβολίου mRNA ήταν οι διαταραχές του νευρικού συστήματος, με 25.957 αναφορές.

Η Pfizer έχει αποκρύψει τον συνολικό αριθμό των δόσεων που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενη εταιρικά εμπορικά μυστικά. Αυτό υποδεικνύεται με το «(β) (4)» στο έγγραφο, στο οποίο διαγράφονται συγκεκριμένοι αριθμοί και συμβάντα.

Ακόμη και αυτοί οι αριθμοί (ήδη αρκετά συγκλονιστικοί, δεδομένης της επιμονής του FDA ότι τα εμβόλια mRNA είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά»), αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου των βλαβών και των θανάτων που προκαλούνται από αυτά τα εμβόλια mRNA.

«Οι αναφορές υποβάλλονται προαιρετικά και η έκταση των υποαναφορών είναι άγνωστη», λέει η Pfizer (στη σελίδα 5). Οι γυναίκες υπέστησαν τρεις φορές περισσότερες βλάβες από τους άνδρες Το απόρρητο έγγραφο της Pfizer αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες υπέστησαν τρεις φορές περισσότερες βλάβες σε σύγκριση με τους άνδρες, από το εμβόλιο Pfizer. Καταγράφηκαν 29.914 παρενέργειες στις γυναίκες και 9.182 στους άνδρες. Δεν είναι γνωστό εάν ο ίδιος αριθμός ανδρών και γυναικών έκαναν το εμβόλιο, αλλά αυτός ο αριθμός εκθέτει την πολύ πραγματική πιθανότητα κινδύνου βλάβης από το εμβόλιο στις γυναίκες, κίνδυνο τον οποίο η FDA απέκρυψε με εγκληματικό τρόπο.

Επιπλέον, οι περισσότερες από τις νευρολογικές βλάβες που προκλήθηκαν από το εμβόλιο (σπασμοί, μούδιασμα, πόνος κ.λπ.)  έχουν αναφερθεί σε γυναίκες. Προφανώς η FDA γνωρίζει ότι το εμβόλιο mRNA παρουσιάζει ένα δυσανάλογο προφίλ βλάβης ανάμεσα στα δύο φύλα.

Επίσης, αναφέρεται στο γεγονός ότι οι εγκυμονούσες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο αυτόματων αποβολών (πράγμα που επίσης αποκρύπτεται στην έκθεση της FDA). Η Pfizer ενημέρωσε την FDA ότι τα mRNA εμβόλιά της μπορούν να προκαλέσουν «ενισχυμένη νόσο», επιδεινώνοντας την Covid.

Επίσης, σοκ προκαλεί σε πολλούς ερευνητές που μόλις τώρα μελετούν αυτό το αποχαρακτηρισθέν έγγραφο για το όπλο καπνίσματος, το γεγονός ότι η Pfizer ενημέρωσε την FDA στην παράγραφο με τίτλο «Ανησυχίες για την ασφάλεια» (ενότητα 3.1.2) ότι η έγχυση του mRNA εμβολίου της θα μπορούσε να προκαλέσει «Ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED), συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναπνευστικής νόσου (VAERD)».

Αυτό σημαίνει ότι η FDA γνώριζε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρές νόσους και θανάτους σε ασθενείς που αργότερα μολύνθηκαν από τον Covid. Κάτω από την ετικέτα «ελλείπουσες πληροφορίες», η Pfizer ενημέρωσε επίσης την FDA ότι δεν έχει πληροφορίες σχετικά με τη «Χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία» ούτε καλύπτει τη «Χρήση σε παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών».

Το κεφάλαιο «Αποτελεσματικότητα του Εμβολίου» (Vaccine Effectiveness) καταχωρήθηκε επίσης από την Pfizer ως «Ελλείπουσες Πληροφορίες» (Mising Information).

Με άλλα λόγια, η Pfizer ενημέρωσε την FDA ότι τα εμβόλιά της θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο και ότι δεν είχε πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους, ωστόσο η FDA προώθησε δολίως το εμβόλιο ως «ασφαλές και αποτελεσματικό». 

Η Pfizer ενημέρωσε μάλιστα την FDA ότι δεν είχε πληροφορίες για την ασφάλεια του εμβολίου σε ό,τι αφορά τη χρήση του σε εγκύους, ωστόσο η διεφθαρμένη FDA, ο Fauci, τα CDC κ.λπ. επέβαλαν από κοινού το εμβόλιο στις εγκύους, παρά την απόλυτη έλλειψη πληροφοριών για την ασφάλειά του.

Με βάση αυτό το έγγραφο, η διεφθαρμένη FDA έχει εμπλακεί σε μια εγκληματική συνωμοσία για να κρύψει την αλήθεια σχετικά με τις βλάβες και τους θανάτους από τα «εμβόλια», και χορηγούσε άδειες χρήσης τους στις ίδιες τις εταιρείες που ενημέρωναν την FDA ότι τα προϊόντα τους ήταν επικίνδυνα για τους ανθρώπους

Σημειώστε, επίσης, ότι ολόκληρο το σύμπλεγμα της μαφίας των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έλεγε ψέματα ευθύς εξαρχής, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι το εμβόλιο δεν σκότωσε κανέναν. Και, φυσικά, είναι συνένοχοι σε αυτό το ολοκαύτωμα του εμβολίου.

Αυτόματες αποβολές, αμβλώσεις, νεογνικοί θάνατοι και άλλες επιπτώσεις σε εγκυμονούσες.

Στην ενότητα με την ένδειξη «Χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία», η έκθεση εξετάζει αναφορές για το εμβόλιο mRNA, που συνδέεται με: αυτόματη αποβολή (23), εκκρεμή έκβαση (5), πρόωρος τοκετός με νεογνικό θάνατο, αυτόματη αποβολή με ενδομήτριο θάνατο (2 η καθεμία), αυτόματη αποβολή με νεογνικό θάνατο και φυσιολογική έκβαση (1 η καθεμία).

Παρατηρήστε ότι η «αυτόματη αποβολή» αντιπροσωπεύει μακράν τον υψηλότερο αριθμό σε αυτές τις αναφορές. Με άλλα λόγια, η μαφία της FDA ήξερε ότι αυτό το εμβόλιο θα σκότωνε τα αγέννητα μωρά, αλλά το προώθησε στις εγκύους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα συνάγονταν από τα μέχρι τωρα έγγραφα που η εταιρεία έχει αναγκαστεί να δώσει στην δημοσιότητα, πρέπει να σταματήσει αμέσως η χορήγηση όλων των εμβολίων mRNA και οι εγκληματίες γραφειοκράτες της FDA πρέπει να συλληφθούν και να διωχθούν ποινικα.

Αυτό το εμπιστευτικό έγγραφο (το πρώτο από τα χιλιάδες που δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη) αποκαλύπτει δύο κρίσιμα πράγματα:

1) Η FDA διέπραξε εγκληματική απάτη και παραπλανητική δήλωση εγκρίνοντας τα εμβόλια mRNA ως «ασφαλή και αποτελεσματικά». Αυτό σημαίνει ότι οι κορυφαίοι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων της FDA πρέπει τώρα να συλληφθούν και να διωχθούν ποινικά.

2) Η Pfizer γνώριζε ότι το εμβόλιό της mRNA είναι θανατηφόρο ήδη από τους πρώτους τρεις μήνες της χρήσης του. Αυτό σημαίνει ότι η Pfizer είναι επίσης συνένοχος στους συνεχιζόμενους θανάτους αθώων θυμάτων, καθώς η ίδια θα έπρεπε να είχε αποσύρει το θανατηφόρο εμβόλιό της και να σταματήσει όλες τις πωλήσεις και τη διανομή του.

Το πλήρες κείμενο της αποκαλυπτικής έκθεσης της Pfizer προς την FDA:

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experie…

https://www.pronews.gr/kosmos/1038666_vomva-apo-tis-ipa-eggrafo-apokalyptei-oti-o-fda-sygkalypse-vlaves-thanatoys-apo-ta

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
31,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα