«Βούλιαξε» η ναυτική δύναμη Ερυθράς Θάλασσας όπου σπεύσαμε ως «πρόθυμοι» των προθύμων»!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

“Η Επιχείρηση Prosperity Guardian στην Ερυθρά Θάλασσα έχει ουσιαστικά καταρρεύσει καθώς η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη Δομή Διοίκησης των ΗΠΑ για την Επιχείρηση, με τα Τρία Έθνη να δηλώνουν ότι θα διεξάγουν περαιτέρω Θαλάσσιες Επιχειρήσεις μόνο υπό τη Διοίκηση του ΝΑΤΟ και/ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι τις Ηνωμένες Πολιτείες”.

Η είδηση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και εκθέτει την ελληνική κυβέρνηση που έσπευσε χωρίς καν να της έχει ζητηθεί -τουλάχιστον δημοσίως- η συμμετοχή στη ναυτική δύναμη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αγνοώντας τις προειδοποιήσεις για το υψηλό ρίσκο της αποστολής σε συνδυασμό με τα προβλήματα του Στόλου έσπευσε να ανακοινώσει τη συμμετοχή μας. Τι θα κάνει τώρα;

militaire.gr

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Μητσοτάκης, με την απίστευτη δουλοπρέπειά του, κάνει ζημιά στην χώρα και πολύ φοβούμαι ότι θα τής κάμει ακόμη μεγαλύτερη με τις “Πρέσπες” τού Αιγαίου, τις οποίες έχει δρομολογήσει εδώ και χρόνια. Συναγωνίζεται το μέντορά του, τον Σημίτη. Ακολουθεί κατά πόδας την πολιτική του και συμπληρώνει ό,τι αυτός άφησε ημιτελές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα