Βαρείς ήταν οι χαρακτηρισμοί που εκτόξευσε ο εκπρόσωπος του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης» κατά του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, την ώρα που ο τουρκικός Στρατός υφίσταται απώλειες στην Συρία.

Ο Λίβυος αντιστράτηγος Ahmed al-Mismari αφού πρώτα απεύθυνε την αλληλεγγύη του στον συριακό Στρατό και στα πλήγματα που έχει καταφέρει κατά των τουρκικών δυνάμεων είπε:

«Αυτός ο ανόητος ο Ερντογάν που δέχεται πλήγματα στην Ιντλίμπ θα υποστεί και άλλα στην Λιβύη. Θα τερματίσουμε γρήγορα την κατοχή της Τρίπολης από τους Τούρκους και τους συνεργάτες τους.

Δυστυχώς βάζουν τους γιούς τους μπροστά και πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους», δήλωσε ο Λίβυος αντιστράτηγος.

Παράλληλα ο Ahmed al-Mismari δήλωσε ότι ο ΟΗΕ θα πρέπει να χρησιμοποιεί άλλα αεροδρόμια όπως αυτό στη Μισράτα επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των αεροπορικών πτήσεων που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Μιτίγκα της Τρίπολης, καθώς η Τουρκία το χρησιμοποιεί ως βάση.

Pakistani Hawk


LNA Spokesperson Major General Ahmed Al-Mismari: is an international gang leader, the will be victorious in its battle against the in .

Pakistani Hawk@SirajMumin

Spokesperson Major General Ahmed Al-Mismari:
Last night a ship carrying armoured vehicles and weapons docked at the port of .

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Pakistani Hawk

Στην Συρία οι πληροφορίες από την σημερινή πρώτη απευθείας βολή του τουρκικού πυροβολικού κατά του συριακού Στρατού μάλλον δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη H. K.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı

@tcsavunma

İdlib bölgesinde çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; bugün 55 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir.https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/1222020-45222 

845 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
415 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

EHA News@eha_news

MoD: “According to different sources, 55 regime elements have been neutralized in ‘s today.”

Ενσωματωμένο βίντεο

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη EHA News
https://europost.gr/vareis-charaktirismoi-kai-apeiles-apo-ton-ethniko-strato-tis-livyis-pros-ton-erntogan-aytos-o-anoitos-tha-ypostei-kai-alles-ittes-symmachia-assant-kai-chaftar/