Βέλγιο: Ο τέως βασιλιάς Αλβέρτος Β’ κάνει τεστ πατρότητας -Η ιστορία με τη νόθα κόρη που προκάλεσε σάλο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε τεστ DNA υποβλήθηκε τελικά ο τέως βασιλιάς του Βελγίου, Αλβέρτος Β’, για να αποφύγει ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ ημερησίως μετά τους ισχυρισμούς μιας καλλιτέχνιδος ότι είναι εξώγαμο παιδί του.

Ο 84χρονος Αλβέρτος Β’, που έχει εμπλακεί σε μακρά νομική διαμάχη με την ηλικίας 51 ετών Ντελφίν Μποέλ,έδωσε δείγμα σάλιου χθες, αλλά τα αποτελέσματα θα παραμείνουν απόρρητα κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων της Μποέλ.

Η μακρά νομική διαμάχη

Τον Οκτώβριο του 2018 Εφετείο των Βρυξελλών έκανε δεκτό το αίτημα της Μποέλ και διέταξε τον Αλβέρτο Β΄ να δώσει γενετικό υλικό για να διαπιστωθεί αν η Βελγίδα γλύπτρια είναι πράγματι κόρη του. Ο ίδιος είχε αρνηθεί αρχικά και οι δικηγόροι του προσπάθησαν να ανατρέψουν την απόφαση. Πριν από δεκαπέντε ημέρες, ωστόσο, εφετείο στις Βρυξέλλες έκρινε ότι θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο στον πρώην μονάρχη για την επίμονη άρνησή του να υποβληθεί στο τεστ πατρότητας.


Η Βελγίδα γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ

Ο παράνομος δεσμός του βασιλιά Αλβέρτου Β΄

Ο 84χρονος Αλβέρτος Β’, που διετέλεσε βασιλιάς του Βελγίου την εικοσαετία 1993-2013, αρνείται επίμονα τους ισχυρισμούς της Μποέλ ότι είναι καρπός της μακράς σχέσης που διατηρούσε με τη μητέρα της, Σιμπίλ ντε Σελίς Λονγκσάμπ τις δεκαετίες του 1960 και του 1970. Ο Αλβέρτος, που τότε ήταν ακόμη διάδοχος του θρόνου, ήταν παντρεμένος από το 1959 με την Πάολα Ρούφο ντι Καλάμπρια.

Ο Αλβέρτος ανέβηκε στον θρόνο το 1993 και παραιτήθηκε το 2013 υπέρ του γιου του, Φίλιππου. Έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι την εποχή εκείνη ο γάμος του με την Πάολα περνούσε κρίση, όμως αρνείται ότι είναι ο πατέρας της Ντελφίν.
Πηγή: iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα