«Αυγή» σε Βορίδη: Δεν θα κλείσει την εφημερίδα κανένα «τσεκούρι» προπαγάνδας

21/1/17 | 0 | 0 | 490 εμφανίσεις

«Στις συνήθεις προπαγανδιστικές κορώνες κατά της ΑΥΓΗΣ επεδόθη ο κ. Βορίδης χθες στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής στη Βουλή, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να “εξισώσει” την πορεία μας με όσους μεγαλοκαναλάρχες, μεγαλοαφεντικά των ΜΜΕ πήραν θαλασσοδάνεια και έκαναν συνήθως το άσπρο-μαύρο!» αναφέρει η ΑΥΓΗ, με αφορμή το όσα υποστήριξε ο βουλευτής της Ν.Δ.

«Στην Εξεταστική Επιτροπή ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΥΓΗΣ Δημήτρης Στούμπος κατέθεσε (πριν από πέντε ολόκληρους μήνες!) ότι η εταιρεία μας έχει κάνει τα τελευταία χρόνια αλλεπάλληλες Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου για να επιβιώσει και να συνεχίσει τη λειτουργία της. Πρόσθετα, είχε αναφέρει ότι εντός του φθινοπώρου του 2016 επρόκειτο να προκηρύξει και νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να συνεχίσει την προσπάθεια της και να αντιμετωπίσει χρέος και ελλείμματα.

Πληροφορούμε τον κ. Βορίδη (όταν δεν ξέρει, να μην επιδίδεται σε “κατασκευές” για να τροφοδοτήσει λίβελους από πρόθυμους άσχετους σε ΜΜΕ) ότι η Γενική Συνέλευση της εταιρείας μας πράγματι στις 20 Δεκεμβρίου 2016 προκήρυξε τη νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 1.480.000 ευρώ, φυσικά ενημερώνοντας το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ). Συνεπώς, ο κ. Βορίδης να μην “αγωνιά” για την νομιμότητά μας ούτε για τη διαφάνειά μας!!!

Η ΑΥΓΗ στη διαχρονική πορεία της στηρίχθηκε σε αγώνες, σε φιλότιμο, στην υποστήριξη δεκάδων χιλιάδων αναγνωστών, φίλων, συντρόφων, υποστηρικτών, μικρομετόχων και των εργαζομένων της και δεν θα την “κλείσει” κανένα “τσεκούρι” προπαγάνδας και τυφλής κομματαρχικής εμπάθειας. Ψάξτε αλλού κ. Βορίδη, αν μπορείτε!!!», αναφέρεται στην απάντηση της εφημερίδας.

koutipandoras.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/7/21 | (5 σχόλια)
    Μη μου τους κύκλους τάραττε! … είπε ο Αρχιμήδης στον Ρωμαίο στρατιώτη, ο οποίος τον βρήκε στην παραλία την ώρα που μελετούσε κάποιο Γεωμετρικό πρόβλημα γράφοντας στην άμμο. Όμως ο στρατιώτης έβγαλε το σπαθί του και τον σκότωσε. Αυτή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο