«Αποχαιρέτα τα στρατιωτικά νοσοκομεία που γίνονται ένα» και πιθανόν πάνε ΕΣΥ! Έγγραφα που διαψεύδουν το ΥΠΕΘΑ-Όλο το σχέδιο ενοποίησης του Υγειονομικού και των στρατιωτικών νοσοκομείων! Έγγραφα με τις ημερομηνίες υλοποίησης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει σχέδια για τα στρατιωτικά νοσοκομεία δεν το αμφισβητεί κανείς! Ακόμη και όσοι με «άτυπη ενημέρωση» έσπευσαν από το ΥΠΕΘΑ να διαβεβαιώσουν και να καθησυχάσουν εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς ότι δεν «δεν υπάρχει κανένα θέμα»!

Δημοσιοποιούμε λοιπόν δύο έγγραφα που αποδεικνούουν ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των στρατιωτικών! Είναι έγγραφα που προέρχονται από σχέδιο του ΥΠΕΘΑ .

 

Θα επανέλθουμε σύντομα, γιατί η κοροϊδία πρέπει να έχει και τα όρια της.

Όλο το σχέδιο ενοποίησης του Υγειονομικού και των στρατιωτικών νοσοκομείων! Έγγραφα με τις ημερομηνίες υλοποίησης

Όλο το σχέδιο ενοποίησης του Υγειονομικού και των στρατιωτικών νοσοκομείων! Έγγραφα με τις ημερομηνίες υλοποίησης

Το σχέδιο δημιουργίας ενιαίου Υγειονομικού στις Ένοπλες Δυνάμεις και η ενοποίηση των στρατιωτικών νοσοκομείων δεν είναι απλά μια σκέψη. Το militaire.gr αποκαλύπτει το σχέδιο που προβλέπει συγκεκριμένες ημερομηνίες υλοποίησης του! Δεν είναι μακρύς ο χρόνος! Τους επόμενους μήνες έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το σχέδιο ενοποίησης. Τον ερχόμενο μήνα το ΥΠΕΘΑ καταθέτει νομοσχέδιο για το «κοινό σώμα Υγειονομικού»! Θα το διαβάσετε στα έγγραφα που δημοσιεύουμε.

Το μόνο που μένει να επιβεβαιωθεί είναι και η ένταξη του «ενιαίου νοσοκομείου» στο ΕΣΥ. Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών με έγγραφο της έχει προειδοποιήσει για το θέμα.

Δείτε όλο το σχέδιο και τις ημερομηνίες που έχουν καθοριστεί για την υλοποίηση κάθε φάσης του.

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιτέλους επανέρχεται η κοινή λογική και στα στρατιωτικά νοσοκομεία, που μέχρι τώρα λειτουργούν συντεχνιακά .
    Ένα ΕΣΥ έχουμε για όλα τα κρατικά νοσοκομεία , ένα ΓΕΕΘΑ έχουμε για όλους τους ”ένστολους”΄, αλλά έχουμε τρία στρατιωτικά νοσοκομεία ,ένα της Αεροπορίας ,ένα του Ναυτικού και ένα του Στρατού .
    ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, πρώτη αυτό γιατί συμβαίνει και δεύτερη γιατί ανησυχούν οι στρατιωτικοί γιατροί και ποιοί;;;.
    Τα άλλα τα πιθανά και απίθανα είναι του ”φιλοκυβερνητικού” MILITAIR , που παρ’ ότι διαψεύδεται καθημερινώς στις προβλέψεις του επιμένει ,γιατί πιστεύει ότι πολλοί Έλληνες ”μαθαίνουν τις ειδήσεις” από τους τίτλους των άρθρων και των αναρτήσεων.
    .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα