Απασφαλίζει, ξανά ο Κύρτσος: Εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Καρφιά» για την κίνηση του Μητσοτάκη να εξυπηρετήσει το φυσικό αέριο

«Πυρά» εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης το σχέδιο απολιγνιτοποίησης ψήφισε το σχέδιο απολιγνιτοποίησης, αντικαθιστώντας στην ουσία τον λιγνίτη με το φυσικό αέριο.

Με ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Κύρτσος δείχνει ως υπεύθυνη την κυβέρνηση για την μεγάλη οικονομική ζημιά που προκύπτει από τη δέσμευση του πρωθυπουργού να εξυπηρετήσει το φυσικό αέριο. Μάλιστα όπως σχολιάζει ρίχνοντας τα «βέλη» του, η κυβέρνηση δεν έχει plan B προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο που προκάλεσε:

«Τεράστια η οικονομική ζημιά από την πρόωρη απολιγνιτοποίηση και την έμφαση στο φυσικό αέριο που σπάει ρεκόρ ακρίβειας. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β για να βγούμε από το αδιέξοδο» σημείωσε ο κ. Κύρτσος.

https://europost.gr/apasfalizei-xana-o-kyrtsos-exapolyei-sfodri-epithesi-kyriakoy-mitsotaki/

 

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δίκιο έχει ο Κύρτσος. Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται όχι μόνο δουλοπρεπώς, αλλά και ανώριμα. Θα στηριχθεί στο φ.α., το οποίο εισάγει ακριβότερα από άλλες χώρες, ενώ από την άλλη αρνείται να προχωρήσει στην εξόρυξη τού εγχωρίου, αλλάζοντας την ενεργειακή πολιτική, που ίσχυε μέχρι πριν έναν περίπου χρόνο. Η κυβέρνηση δρα εν γνώσει της εναντίον των συμφερόντων τής χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα