“Αν σκοτωθώ θα είναι υπεύθυνος ο Ερντογάν”: Ο Ενές Καντέρ απαντά στην επικήρυξή του από το καθεστώς της Άγκυρας

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Ενές Καντέρ που δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του, απάντησε άμεσα και καθαρά στον Ταγίπ Ερντογάν μετά την πρωτοφανή κίνηση του καθεστώτος της Άγκυρας να τον επικηρύξει για 500.000 δολάρια.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Τούρκος με αμερικανική υπηκοότητα σταρ του ΝΒΑ που πέρσι έπαιξε στους Σέλτικς, έγραψε πως εαν χάσει τη ζωή του, την ευθύνη θα έχει αποκλειστικά το καθεστώς Ερντογάν.

Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας, ο οποίος πέρσι μαζί με την αμερικανική υπηκοότητα, τροποποίησε και το όνομά του προσθέτοντας τη λέξη Freedom (Ελευθερία), χαρακτηρίζεται από τον Ταγίπ Ερντογάν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης επειδή υποστήριξε τον Φετουλάχ Γκιουλέν και πλέον είναι στην «Λίστα των Καταζητούμενων Τρομοκρατών».

«Δεν το πιστεύω ότι φτάσαμε στο σημείο να θέλουν να με σκοτώσουν. Αν σκοτωθώ στο μέλλον το καθεστώς του Ερντογάν θα είναι υπεύθυνο. Γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν, το ΝΑΤΟ και οι δυτικοί ηγέτες σιωπούν και ακόμα προσπαθούν να έχουν διπλωματία με αυτές τις δικτατορίες;».

Ο Ενές Καντέρ Φρίντομ «προσκαλεί» τον Ερντογάν να έρθει [στις ΗΠΑ] να τον πιάσει. «Θες να σπαταλήσεις μισό εκατομμύριο; Έλα».

 

 

https://hellasjournal.com/2023/01/an-skototho-tha-ine-ipefthinos-o-erntogan-o-enes-kanter-apanta-stin-epikirixi-tou-apo-to-kathestos-tis-agkiras/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα