Ανέβασε ζάχαρο ο Καλογρίτσας -Διεκόπη η προανακριτική, αύριο στις 12 η συνέχεια

17/5/21 | 0 | 0 | 78 εμφανίσεις


Διεκόπη η συνεδρίαση της προανακριτικής για τον Νίκο Παππά, καθώς ο μάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στη συνέχεια έγινε μέτρηση του ζαχάρου του κ.Καλογρίτσα και τελικά αποφασίστηκε η συνεδρίαση να διακοπή οριστικά για σήμερα και να συνεχιστεί αύριο στις 12:00.

Νωρίτερα ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε «μπροστινός» στο εγχείρημα της απόκτησης τηλεοπτικού σταθμού, μετά από σχετική προτροπή της τότε κυβέρνησης και του υπουργού Νίκου Παππά.

Κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών, μιλώντας για τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά, είπε: «Ημουν και είμαι αριστερός. Είχα επιμείνει στον Λαφαζάνη να μη φύγει τότε. Εγώ έμεινα στο κόμμα. Ένιωσα ξανα-στρατολογημένος στο κόμμα. Έμεινα στους “νέους”. Μετά τις εκλογές και αφού κερδίσαμε, και επειδή είχα την εμπειρία, κλήθηκα από τους ίδιους ανθρώπους και μου ζήτησαν να συμπράξω μαζί τους για τα ΜΜΕ. Ο Νίκος Παππάς και κάποια παιδιά».

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/anebase-zaharo-o-kalogritsas-diekopi-i-proanakritiki

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    14/6/21 | (2 σχόλια)
    του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ (Φωτ.: EPA) Λίγο πριν πεθάνει ο σημαντικός γεωπολιτικός της εποχής μας Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι έγραψε ένα ιστορικό κείμενο. Έθεσε το ερώτημα με ποιόν θα συμμαχήσουν οι ΗΠΑ, με τη Ρωσία κατά της Κίνας ή με την Κίνα κατά της ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο