Αμηχανία στη ΝΔ μετά τη νέα γκάφα του Μαξίμου & το ταξίδι της Μ.Μητσοτάκη στην Καλαμάτα για συνάντηση με τον οίκο Dior

17/12/20 | 0 | 0 | 128 εμφανίσεις

Υπενθυμίζουμε πως το πρωθυπουργικό ζεύγος και την προηγούμενη εβδομάδα φωτογραφήθηκε στην Πάρνηθα όπου απολάμβανε βόλτα με ποδήλατο και μότο-κρος.

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές αισθάνονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς την ώρα που το πρωθυπουργικό ζεύγος αγνοεί τα μέτρα, αυτοί πρέπει να πηγαίνουν στις εκλογικές τους περιφέρειες και να μιλούν στους πολίτες για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούν… τις απαγορεύσεις, που τους καταστρέφουν οικονομικά. Έτσι με τα τελευταία γεγονότα αισθάνονται «αδειασμένοι» από το Μαξίμου.

Μάλιστα η απάντηση του Μαξίμου για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, ότι είχε χαρτί από την… Πολιτική Προστασία και ήταν απαραίτητο να συναντηθεί με τα στελέχη του οίκου DIOR δημιούργησε ακόμα περισσότερο προβληματισμό στους κόλπους του κόμματος, καθώς το ίδιο συνέβη και με το ταξίδι αναψυχής στην Πάρνηθα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη λέγοντας πως το μόνο του λάθος ήταν ότι δεν φόρεσε μάσκα για τη… φωτογραφία. 

​Όπως λένε πηγές της ΝΔ κάποιοι πιστεύουν πως ο πρωθυπουργός και τα στενά του στελέχη δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται καθόλου την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην κοινωνία. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Καλαμάτα την Τρίτη για να συνοδεύσει  στελέχη του οίκου μόδας Dior, τα οποία επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Καρέλια». Τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/945223_amihania-sti-nd-meta-ti-nea-gkafa-toy-maximoy-taxidi-tis

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    16/1/21 | (0 σχόλια)
    Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να απαλλαγούν από το σύνδρομο του πραξικοπηματία. Στις δεκαετίες ΄60 και '70 έκαναν πραξικοπήματα σε άλλες χώρες. Τώρα, κάνουν πραξικοπήματα στο εσωτερικό τους. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους επιχείρησε πραξικόπημα με την εισβολή στο Καπιτώλιο. Πραξικόπημα, ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας