Αμηχανία στη ΝΔ μετά τη νέα γκάφα του Μαξίμου & το ταξίδι της Μ.Μητσοτάκη στην Καλαμάτα για συνάντηση με τον οίκο Dior

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Υπενθυμίζουμε πως το πρωθυπουργικό ζεύγος και την προηγούμενη εβδομάδα φωτογραφήθηκε στην Πάρνηθα όπου απολάμβανε βόλτα με ποδήλατο και μότο-κρος.

Οι «γαλάζιοι» βουλευτές αισθάνονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς την ώρα που το πρωθυπουργικό ζεύγος αγνοεί τα μέτρα, αυτοί πρέπει να πηγαίνουν στις εκλογικές τους περιφέρειες και να μιλούν στους πολίτες για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούν… τις απαγορεύσεις, που τους καταστρέφουν οικονομικά. Έτσι με τα τελευταία γεγονότα αισθάνονται «αδειασμένοι» από το Μαξίμου.

Μάλιστα η απάντηση του Μαξίμου για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, ότι είχε χαρτί από την… Πολιτική Προστασία και ήταν απαραίτητο να συναντηθεί με τα στελέχη του οίκου DIOR δημιούργησε ακόμα περισσότερο προβληματισμό στους κόλπους του κόμματος, καθώς το ίδιο συνέβη και με το ταξίδι αναψυχής στην Πάρνηθα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη λέγοντας πως το μόνο του λάθος ήταν ότι δεν φόρεσε μάσκα για τη… φωτογραφία. 

​Όπως λένε πηγές της ΝΔ κάποιοι πιστεύουν πως ο πρωθυπουργός και τα στενά του στελέχη δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται καθόλου την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην κοινωνία. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη πήγε στην Καλαμάτα την Τρίτη για να συνοδεύσει  στελέχη του οίκου μόδας Dior, τα οποία επισκέφθηκαν το Μουσείο Ελληνικών Ενδυμασιών «Βικτωρία Καρέλια». Τα στελέχη του μεγάλου οίκου μόδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις παραδοσιακές φορεσιές, που παρουσιάζονται στην συλλογή “Βικτωρία Γ. Καρέλια”, καθώς σχεδιάζουν την δημιουργία μιας κολεξιόν με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/945223_amihania-sti-nd-meta-ti-nea-gkafa-toy-maximoy-taxidi-tis
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα